Oj wiercisz dziurę z tymi taniościami. Nie odradzę Ci, bo żadnego nie słyszałem.
Ale ja bym nie zaryzykował...
Jest ogólna zasada, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego.
Poza tym, nie będziesz mógł niczego wymienić w tym zestawie i pewnie zostaniesz z nim na zawsze, bo odsprzedać się nie będzie dało...
Jak ma być po taniości to ok...
Popatrzmy...
Wzmak możesz kupić np. Blaupunkt GTA2100 Najtańszy możliwy, godny choć spojrzenia. (nie kupuj nic, co ma w nazwie alph***, lub boshm***, firs*, i inne)...
Cena takiego to ok. 150zł.
Teraz woofer...
Zauważ, że to, co podałeś, ma wbudowane wzmacniacze. Jednak nikt nic o nich nie pisze, a dane dotyczą na 99,9% głośników. Będzie tragedia.
Najtańsze co znalazłem, co wchodziłoby w rachubę to to:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=166110217
Wiem, że zawsze odradzamy tubę, ale jak ma być po taniości i chociaż spróbować grać, a nie buczeć to weź coś takiego. Ma kopnięcie jakie większośc lubi i schodzi nisko. O jakości zapomnijmy, bo nie o to tu chodzi. Skrzynki są lepsze ale droższe...
Moim zdaniem jest to absolutne minimum. Niżej już zejść nie ma co, bo szkoda pieniędzy.
Jednak zrobisz co będziesz chciał...
Jeśli mogę coś podpowiedzieć jeszcze to proponuję, żebyś zgasił sobie płomień pod tyłkiem
, poczekał chwilę dozbierał ze 100-200zł i wtedy już można coś wynaleźć na tyle sensownego, że będziesz zadowolony, a sprzęt posłuży znacznie dłużej...
Ps. Jednak nawet w najtańszym zestawie musisz dołożyć ok. 50-100zł na przewody i osprzęt...
Można taniej ale:
- jeśli kupisz gówniane sygnałówki to zaraz będziesz wołać, że masz turbinę w aucie i świszczy po dodaniu gazu.
- jeśli kupisz za cienkie przewody zasilające, to mogą się przegrzać, stopić i wzniecić pożar.
- jeśli nie założysz bezpiecznika i coś zaiskrzy, to wymiana podzespołów elektronicznych (lub choćby samego akumulatora) przekroczy znacznie wartość sprzętu i samego bezpiecznika...
Więc sam widzisz, że po taniości to nie za bardzo się da.