Cytuj:
Sorki Daro - ale dla mnie to chcesz się wykpić kilkoma złotymi i chcesz żeby grało! Jak Cię nie stać na nowe dobrej marki to kup w używce od jakiegoś pewniaka a nie kombinujesz - takie coś nie popłaca! Ja kupiłem używaną skrzynkę (ze 2 lata temu) z głośnikiem no-name za 130 zł - ale kupowałem ją w świadomości, że głośnik trzeba będzie wymienić - miesiąc wytrzymał! Odkąd kupiłem w miarę porządny wzmaczniacz i porządny głośnik mam spokój do dziś - jak przekombinujesz będziesz żałował! Jeśli sprzęt jest używany z głową to i 5-cio letni możesz kupić (a i tak będzie lepszy niż tani szit z allegro).
To jest jak z autami. Kupujesz uzywany i patrzysz czy z głową. Jeśli tak, to będziesz dalej jeździł. Można kupić 40 letnie auto i się bardzo cieszyć, albo kupić 2 letniego, zajeżdżonego Mesia S i strzelić sobie w łeb
My już nic więcej poza odradzaniem taniego stuffu nie możemy zrobić. Decyzja jest Twoja, ale jak wiadomo za 100zł nie można mieć super grania. Ludzie starujący w zawodach nie ładują kasy w sprzęt, bo mają jej za dużo i chcą się pochwalic, tylko liczą na porządny odsłuch...
Pisałem Ci na prv. Ja nie mam ciśnienia, żeby to sprzedać. Zostanie i będzie czekało, aż będzie mogło się przydać. Nigdy nie wiadomo, co się jeszcze wydarzy i co będzie potrzebne...
Jeśli masz wątpliwości to przyjedź na odsłuch. Jak się spodoba to weźmiesz, jak nie to nie. I tak wyjdzie taniej, niż kupowanie 2 razy...