strona techniczna ..
-chyba niedogrzany silnik (sprawdzam)
-za długo odpala jak na takie autko 4-5 obroty rozrusznika ? na ciepłym podobnie może więcej o jeden obrót
-za słaby aku 45Ah 360A taki jak w 126p mam i nowszy
-cieknący olej hmm.. z tyłu jak półosie wychodzą na koła to to na srodku
-materiał sie zwija od szyber
-szufladka popielniczka nieźle trzeba ciągnąć coś jest połamane, krzywe
-fotel kierowcy sie rozlazł i czasem piszczy trzeszczy ocierając sie o tunel środkowy koło ręcznego
-coś z hakiem
-coś z klimą narazie nic niesprawdzałem
-drgania lewarka biegów przy szarpaniu autkiem i dziurach,,,,, ((ktoś mi wspominalo przecinkach

)) same biegi wchodzą jak w masło (czyli ok)
-zaparowane reflektory,kiepskie oświetlenie drogi przez te soczewki, moze nieustawione lampy
-gaśnica, lewarek trzeba nowy ale są sprawne
-w miare ciężko otwierają sie drzwi, po pociągnięciu klamki powinny same odskoczyć a je jagby zasysa hamuje lekko niewiem
-słaby zasięg pilotów(alarm około 5m) zwłaszcza centralny trzeba celować w czujnik około 2-3m dokładnie niepatrzyłem
-tylna prawa szyba troche wolniej sie podnosi
-raczej niedziałające oświetlenie centralne 3 pozycje ,włączone ,wyłączone i zapalanie z otwartymi drzwiami co niedziała
-zagłówki w pionie ok ale czy powinny tak lekko chodzić pochylać sie do przodu i tyłu a nie na sztywno ?
-podłoga w paru miejscach draśnięta
-przy tankowaniu niby wyłączył dystrybutor bo pełny bak ale połowy baku niebyło jagby powoli paliwko sie wlewało podobnie ze strzałką paliwka bardzo powoli sie podnosi
-jak jade dam, dotkne gazu na 1 sek a ciągnie jagbym trzymał 2 sek za wolno zwalnia,odcina albo mam zwidy
NIEWIEM CO JESZCZE moze coś znajde
narazie instrukcje lece