Siemanko....
Poczytalem troche Goscia....
):) z wieloma rzeczami sie nie zgadzam....I w D.... mam to ze do pelnej S-ki brakuje mi 40KM... zmienie oprogramowanie i beda mial S-ke z malym plusikiem...
):)
Q-de az mnie wkurza jak tak ludzie mysla ze samochod ich jest wzorem do nasladowania i wszystkie chodza tak jak jego jedna jedyna na tym swiecie niunia...
Powiem Ci tak.... mam ten samochod jako trzeci w swoim zyciu...wczesniej 406 1.8 , Omega 2,5 V6 (odpad!!!) i teraz A8 z pakietem S-ki (oprocz 40 KM:):):) ) i nie zamienie tego auta na nic innego na swiecie!!! jedynie moze na nowszy rocznik ale musial by byc jak moj..taki wypieszczony...
Wale to ze pali ile pali i ze nie moge jezdzic nim codziennie do prACY
ALE JAK JUZ WYJEZDZAM Z GARAZU I JADE PRZEZ MOJE MIASTO POZEROW!!! TO WIEM ZE DRUGIEJ TAKIEJ NIUNKI NIE MA...
I NIC SIE W NIEJ NIE PSUJE!!!!!!!TA LISTA KTORA WYWALIL TEN KOLES POPROSTU MNIE ROZWALILA.....MOZE TO TLUMACZY DLACZEGO MA DWIE 8-KI....
):) A TRZECIA SIE SKLADA...
TROCHE SIE ZAGALOPOWALEM... TAK CZY INNACZEJ...JAK BEDZIESZ ZMIENIAL AUTO...TYLKO A8 I NIE 3.7 a 4.2 SPALANIE TAKIE SAMO A FRAJDA 100 RAZY LEPSZA!!! JEZDZILEM OBIEMA......