Grosze bo autko kosztowało ze wszystkim 37 tyś. zł. A na liczniku ma jedynie 41 tyś. mil co daje jakieś 65 tyś km. Do tego dochodzi pełne wyposażenie z tipem. Były pewne problemy z Panem celnikiem, który na początku według swojego widzimisię uznał że auto ma wracać do US bo jest "niesprawne technicznie"... Ale udalo się wszystko. Auto jak mówiłem nie ma jedynie maski, swiateł, tylnego i przedniego bumpera (zderzaka). Auto jest koloru czarnego, w środku ma listwy z włókna jak w RS4, RS6. Tyle że chce aby były polakierowane na czarny kolor. Widziałem na kilku aukcjach na
www.ebay.de części do RS6 (przedi spoiler, maska, etc) To lista rzeczy jakie potrzebuję aby moje A6 stało się RS6
-maska
-ksenony
-przedni spoiler z kratką
-zderzak na tył
-progi
-lusterka
-kierownica wielofunkcyjna od RS6 Plus
-fotel kierowcy i pasazera z kanapą RECARO
-oryginalna nawigacja z TV i DVD (Audi RNS-E DVD)
-felgi 19" Phantom RS6
-wydech od RS6
Auto nie ma srebnych listew, tylko czarne wraz z relingami. Bardzo mnie to cieszy, gdyż widziałem jakiś czas temu RS6 Plus Black Edition na ciemnych felgach i wygląd był powalający! Wracając do części, jeśli chodzi o maske, progi, zderzaki, lusterka, to nie ma większego problemu gdyż mam już po części "ugadane"... Nawigacja z DVD które seryjnie było w RS6 Plus to koszt około 2000 zł. z montażem, w moim mieście jest jedna firma która sie tym zajmuje więc tez nie jest ciężko. Tapicerka jest do zdobycia na niemieckim ebay'u, zreszta jest tam masa częsci do każdego modelu Audi. Jednym problemem będzie wydech, kierownica i koła. Dzwoniłem do jednej firmy z Wrocławia w sprawie tych własnie kół, za sprowadzenie ich zarządali ode mnie 10 tyś zł!!!
Widziałem je na amerykańskim ebay'u i może własnie z US udałoby się je kupić, co najlepsze nie za 10 tyś zł. Tylko za 1200 $! Miejmy nadzieje ze sie uda!