oliwer78 napisał(a):
Koru, Ty to jednak jestes mistrz zamieszania..... nie wiem co ten pan sobie wyrezal, wiem natomiast czym jezdze/jezdzilem i swiece/swiecilem. Wiem jeszzce, ze ten pan chcac miec obrysowke mial 2 wyjscia:
1) dorezac sobie w swoetle maja postojowke, co bylo stoasunkowo latwe, albo
2) babrac sie w elektryce i spowodowac, zeby migacz swiecil w 2 natezeniach, co bylo by trudne do wykonania (poza tym przednie migacze tez by tak mialy), ale nie do przeskoczenia pod katem TUV
POZA TYM ON NIE MA AMERYKANSKICH LAMP.
Mam amerykanskie wersje AUDI bo mieszkam w US wiec nie mow mi prosze jak o dziala, bo jak sam mowiels, w zyciu tego nie widziales.
Wlasciwie prosiles mnie o filmiki z tymi swiatlami i dzisiaj jak nie zapomne to je dostaniesz
Tak jestem mistrzem ale sporu
zamieszalem poniewaz gosciu z tej niemieckiej strony
www.derV6.de napisal ze ma amerykanskie lampy tylnie. Patrze wiec na zdjecia jego B4 i z boku swieci widac mala zaroweczka jak jest to w twoim B3. Migacz u niego nie swieci to mysle ze pewnie sobie odlaczyl to. Kiedys wklejalem zdjecie Cabrio w ktorym to gosciu zamontowal amerykanskie lampy. Tam jednak nie ma swiatla obrysowego tylko swieci caly migacz. Napisalem jak to dziala celem upewnienia sie czy dobrze rozumiem zasade dzialania dla B4. Zle mnie zrozumiales, bo wiadomo ze Ty bedac posiadaczem takich lamp, wiesz o nich lepiej. Na zywo jeszcze tego nie widzialem. Dzieki za filmik
FranoF1 napisał(a):
Koru widze, że wkleiłeś foto mojej niuni...hyhy
sorrki za ot.
Rzeczywiscie prawie jak twoje