Wreszcie po długich i czasami wręcz żenujących poszukiwaniach znalazlem moją wymarzoną szóstke 2,5 TDI sedan 2000r. Zobaczcie na stronie fotki z pierwszego tankowania
na fotkach ojciec , wiecej fotek niedlugo..
www.audi6.prv.pl
ma super skórzane fotele RECARO ciemno szare podgrzewane i elektrycznie sterowane, kolor auta grafitowy w nocy poprostu czarny, lampy xenon ze spryskiwaczami, pelny komputer, stan ogolny super - lakier skory silnik ksiazka do 2007 roku nowe opony
brak mi tylko w nim MP3 i glebokiego basu ale to kwestia czasu
no i poszukuje felg 18 :
http://www.allegro.pl/item181024357_18_ ... a6_a8.html
jesli ma ktos takie to chetnie porozmawiam na ten temat
Ogólnie była to piąta A6 ktora ogladalem i powiedzialem sobie że ostatnia bo to co ludzie sprzedają z niemiec to szkoda patrzec nawet - widzialem po dachowaniu (wygladal po naprawie ladnie z zewnarz ale sciagal ostro na bok, przy hamowaniu jakies podskakiwanie, kazda szyba z innego roku no i skrzynia 6 biegow w 1,9? niewiem czy takie robili ale jechalo sie jak żukiem) widzialem tez czarną na 19 calowych felgach audi i bananowe skory ktorego bym kupil bo z zewnatrz stan super tylko zostawial plamy oleju wielkie z plynem chlodniczym - jak to zobaczylem odechcialo mi sie na tydzien kupowania samochodu i myslalem o nowszym A4...
Swojego kupilem od goscia ktory jezdzi juz nową A6 2006 i chcial sie pozbyc starszego wiec samo to moze swiadczyc ze dbal o samochod..
jak narazie jestem zadowolony, az od 7 rano nie moge spac i mysle gdzie by tu pojechac
ojciec ktory mnie namawial na cos nowszego w tej chwili chyba nie powie juz ze woli jezdzic swoja sluzbowa astrą hehe dolozy sie do ubezpieczenia to dam mu posmigac
pozdrawiam wszystkich posiadaczy audi i nie tylko!
napiszcie jak macie takie felgi 18 albo pokrywe silnika z zakretkami bo musi to wygladac jak z fabryki