Witam naczytałem się już tyle postów że mnie oczy bolą na temat sond lambda i objawów ale nigdzie niewyczytałem jak się zachowuje silnik po rozgrzaniu gdy sond niema bo właśnie ja tak mam wiec zaczne od początku byłem na vagu i wyszło mi że dwie sondy są do wyminy brak sygnalu silnik pali no prawie od stszała oczywiscie nierówno pracuje na wolnych i szarpie ale to pewnie wina sond no a jak silnik sie rozgrzeje to dopiero cyrki wychodzą pirwszy objaw to przestoje w mocy ja mu w pedal a on jedzie nagle przestuj popuszcze gazu znowu depne znowu jedzie i tak na zmiane a jak stoje w miejscu albo jade powoli obroty falują tak jak by sam sobie gazu dodawal niespadają obroty poniżej minimum tylko wyżej podchodzą i spadają do normalnej wartości a po kilku krotnym zgaszeniu silnika cieszko pali chciałbym tylko wiedziec czy te wszystkie objawy to wina tych sąd czy może jeszcze coś do wymiany może ktoś miał podobny przypadek sądy wymienie dopiero w następnym tygodniu bo niema moich mechaników a ja dwa klucze polamalem żeby je wykrecić i se dałem spokój dodam jeszcze że autko ma gaz ale nie sekwencje lecz niejeździłem na gazie dobrych pare miesięcy wiec jusz niewiem jak hodzi na gazie no i jeszcze jedno wskazania na oscyloskopie wskazują poprawne wartości wtrysków cisnienie raczej jest ok przepływomież też niewykazal znacznych zmian
Proszę was o wyrozumialość i troszkę pomocy w diagnozie tego przypadku Pozdrawiam
Audi C4 2.8V6