zaworoowa napisał(a):
masz rację że większość esek w Łukowie to fajkowozy ale to wcale nie znaczy że auto musi być zmęczone. Niektórzy z nich naprawdę dbają o te auta i nie żałują kasy na nowe części, w końcu to jedno podstawowych narrędzi pracy
akurat tą eSą jeździł ktoś tak po prostu i raczej zawsze wyglądała na zadbaną. Co do tych 99% to trochę przeadziłeś. Łuków to po prostu polska stolica Audi (a zwłaszcza eSek) od zawsze
....Z jazdą od tak masz racje sam mam podobny pojazd którym moja żona wozi dziecko do przedszkola, mówi zawsze do mnie " co tak sie te "tatusie" na ten samochód patrza....podjeżdzają nowymi wanami, okularnikami i terenówami a łazą w koło naszego samochodu jak pedały"
alllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee w niedziele wyjeżdzam sobie na POM (powolny obiazd miasta) wlewam 40l paliwa i wypierdal...m wszystkie okulary beemy i inne subaru z imprezą,,bez ćipa ,,,,kocham te pudło i wolniejszego nie kupie
"JAK SPOWIADAM TO SPOWIADAM JAK SIE BAWIE TO SIĘ BAWIE"
Dodam że mam 7 aut ale audi to jest " gość, bandyta i urwis", bez S8 sie tu więcej nie pokaże haahahhah jak sprzedam......czego nie chce
Jedno jes stwierdzone+++++Garwolin przemyca "towar" a 'UKUF' ciągnie tą faje , auto idzie przez tysiące kilosów 160-240lkm/h .......Litwo Ty jesteś jak xdeowie......dalej nic nie powiem niech kto iny powie