knachu napisał(a):
miKev - dzieki za instrukcje programowania kluczyka. działa w 100%. Masz u mnie wielki POZYTYW no i browara.
odnośnie alarmu to przy zamykaniu i otwieraniu samochodu pilotem mrugają awaryjne (1 raz zamykanie, 2 razy otwieranie), ale nigdy nie słyszłem żadnej syreny, jak również nie mam w środku żadnej diody sygnalizującą włączony alarm.
barzo mnie cieszy ze moglem pomoc.
co do syreny u mnie tez nie slychac tylko kierunki mrugna.
zobacz czy na slupku kierowcy masz przycisko od dezaktywacji wnetrza. diody sa kolo korkow blokowania drzwi od srodka, a najlepiej jak ci pilot juz dziala siadz do srodka i zamknij auto pilotem , po jakims czasie jak se alarm uzbroi to powinno zaczac wyc.
Cytuj:
ja sie jeszcze dołącze z podobnym pytaniem u mnie przy otwieraniu drzwi lampki górne sie zaświecają wszystko dobrze przy zamykaniu gasną lecz fis nie reaguje na otwarcie żadnych drzwi i bagażnika jakby tej opcji nie było a lampki działają co jest przyczyną
a wogule to co ci ten fis pokazuje, bo moze to jakas dokladka jest i nie polaczona jak powinna byc?
ja w mojej nie mam fisa i w tym miejscu mam zestaw kontrolek ktore pokazuja otwarcie bagaznika, rezerwe itp. moze ktos cos kombinowal z twoim bo takich ktorzy sie biora i nie dokoncza bo ich to przerasta jest pelno.