.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 12:55:06

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23.kwi.2007 19:27:34 
Klubowicz

Johny napisał(a):
jak zwykle wszyscy marudza, przeciez to koncept, jak wychodzilo nowe TT, A5, Q7 to tez wszyscy marudzili :P a teraz wam sie podobaja :peace:
Mi sie nie podobaja, wogole te nowe ( nie tylko ) Audi sa jakies przebajerzone i wszystkie firmy urzadzaja wyscigi, zeby jak najwiecej tych bajerow pod maske upchac. A ten "Cros Cupa Klatro" -> toc to napompowany jak balon A-3 :diabel:
Ps. To juz nie jest taki debiut co kiedys . Mialem 13 lat i pamietam jak dzis, gdy wchodzilo na rynek Audi 100 - C-3 cygaro, to wszystkim z konkurencji doslownie szczena opadla.

Tytuł:
PostNapisane: 23.kwi.2007 21:12:56 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Johny napisał(a):
jak zwykle wszyscy marudza, przeciez to koncept, jak wychodzilo nowe TT, A5, Q7 to tez wszyscy marudzili :P a teraz wam sie podobaja :peace:

Nie wszystkim. Z nowości podoba mi się tylko R8 , a to co wymieniłeś , cyzli TT,A5 i Q7 to stylistyczne kupowozy ;)
Zdanie podtrzymuję, stylistom brak wyobraźni o dobrego smaku ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24.kwi.2007 21:37:20 
Klubowicz

Auto: b8q caeb '09
Racje ma Bilu - za rok będziemy sie zachwycać - cos jednak w sobie ma.
Ja też rzygalem niemal na widok Q7 na pierwszych fotach, a teraz aż "chce się dotknąć" przechodząc/przejeżdzając obok.

Poza tym spojrzcie na to tak: allrad ("steppenwolf" :D ) sie zestarzal, czas na nastepce.

chociaż fakt: "z twarzy podobny zupełnie do nikogo" :D, a jak zobaczyłem uchwyt na kubek we wnętrzu, to też mi się nasunęło skojarzenie z Pandą :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1