.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 11:45:58

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 17:16:23 
Użytkownik

Auto: A4 B7 cabrio 2,0 Tfsi quattro. 200KM.
Basket...na następnym zlocie powinieneś dostać puchar "spamera roku" dowaliłeś 8 tyś postów w tym temacie nawet 4 (nic nie wnoszące jak zwykle) , wiesz doskonale że nie mamy ze sobą o czym rozmawiać od kilku lat , a Ty dalej prowokujesz awantury? Ogólnie uważam że wraz z dzikim transportem aut z UE zaginoł duch AKP i tyle....jak ktoś ma logiczny pomysł żeby to zmienić niech się wypowie.

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 17:25:32 
Użytkownik

mały v8 napisał(a):
prowokujesz awantury.

MAŁY ty prowokujesz bo zakładasz taki grzaski temat nie liczac sie z tym że nie kazdy ma 3800 postów w tym 3000 o niczym. Jak chcesz to sobie zrób forum "USERÓW Z DUŻYM STAŻEM" Jestem tu krótko i nie widze ELITY KLIKI...widze luzik...nie wiem co ci sie tu nie podoba? Siedze na najwiekszym forum Motoroli i tam jest RYGOR a tu LUZ... nie pasuje? Zmien, nIkt nie trzyma...sądze ze jescze nascie wypowiedzi czy kilka i przyjdzie moderator i zamknie temat bo nieciekawy się robi. Nie zdziwię się wcale

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 17:25:57 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Wypowiadzasz sie o obcych Tobie kwestiach ... nie masz pojęcia o duchu AKP, byłeś raz na zlocie , którego zapewne kompletnie nie pamiętasz a reszty dowiedziałeś się z forum ...
Integracja od zawsze służyła duchowi AKP i tak było jest i będzie, nie zrozumiesz tego dopóki nie zaczniesz bywac na zlotach, gdzie to słowo nabiera najpełniejszego znaczenia.

Niemniej odpowiem Ci:
Duch AKP to wzajemna pomoc (fizyczna lub finansowa w razie potrzeby), jazda na śluby, zloty, spoty, imieniny, wspólne wakacje, radość z sukcesu innego klubowicza, weekend u grupy przyjaciół z klubu, karate w miejscowości o niewymawialnej nazwie z powodu nierychłego nadejścia na świat nowej klubowiczki, to telefon w chwili, gdy potrzebujesz pocieszenia lub wsparcia etc etc etc ...

Forum to tylko dodatek techniczny i życze Ci abys to w końcu zrozumiał.
Na drugi raz zanim załozysz równie głupi temat , zastanów się.
No offence awanturniku.
W dniu , w którym będziemy mieli o czym rozmawiać , uznam że stałeś się klubowiczem przez duże "K", czego Ci zycze.

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 17:35:31 
Klubowicz

To chyba nie prowokacja :): malyv8, nie znamy sie osobiscie z Toba i Basketem, ale wiele twoich postow wskazuje, ze masz cale nasze towarzystwo gleboko w nosie...
Wiec nie rozsmieszaj mnie, skad nagle ta troska o forum???
Porobilo sie tu gwiazdorkow scigajacych sie na ostrzezenia.... i jeden z drugim ma frajde jak zwroci komus uwage....
Nie zaczynam jakiejs tam sprzeczki z Toba, bo to nie lezy w mojej naturze (chyba ze chodzi o polityke), ale jak zaczynasz czxas podsumowan i refleksji to zacznij je moze od siebie, przesledz troche Twoich ostatnich wypowiedzi.... nie kazdemu moze w melodie twoj sposob obrazania za zalozenie jakiegos zderzaka czy czegos.... nie podoba sie, to powiedz, ze Ci sie nie pododba, a nie ze jest chory itd, po co takie prymitywne comment?
Tak jak mowie, nie potrzebna mi z Toba problemy, stwierdzam tylko fakt... i nie powoluj mi sie, co Ty zrobiles dla forum, a czego ja nie zrobilem, bo to o to chodzi, ale nie do konca....

Wiem, ze starym zwyczajem pewnie pojedziesz po bandzie zaraz, no chyba ze przed tym przeczytasz tytul watku i...

Wolalbym ogladac zdjecia fajnych audi i o nich gadac niz czytac madrosci kolejnego gwiazdora, ktorych w slad za Toba powstaje z tygodnia na tydzien...
CZy jest w tym jakies zdanie nieprawdy?
Ale sie rozpisalem.... chyba mi zalezy na tym forum :)

;)

EDIT 3 razy - porpawialem byki, tresc ta sama

Ostatnio edytowano 01.maja.2007 17:53:37 przez oliwer78, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 17:37:44 
Klubowicz

mały v8 napisał(a):
dostać ....jak ktoś ma logiczny pomysł żeby to zmienić niech się wypowie.

To jak :?: , mam wymyślać tematy dotyczące tylko samochodów AUDI , tak to rozumię , i tylko o tym mamy pisać :?: :?: :?:

Jak wspomnieli panowie powyżej , AKP to ludzie którz tworzą forum , samochody są dodatkiem które NAS łączą.
Gdyby nie forum nie poznał bym fajnych ludzi na Śląsku z którymi da się bardzo fajnie bawić , i jak ludzi z innych regionów Polski.

Nie mam pojęcia co tu zmieniać :?: , jest dobrze :!!:

-> 2010 - 2020 Audi A4 1.6
-> 2013 - 2022 Scenic 1.6
-> 2017 - Espace 3.5 V6 - ...

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 17:48:45 
Użytkownik

Auto: C7
A mi się tu bardzo podoba.Piszę to na trzeżwo :): :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 18:04:09 
Użytkownik

Witam
Nie chcę opowiadać się po żadnej ze zwaśnionych stron (basket i małyv8 :) ), tylko jako, ze temat zostal poruszony co do ogolnego stanu forum, chcialbym wrzucic swoje zdanie, nie oczekujac zadnych opinii :

otóż i ja czasami sie odzywalem na forum, odkad kupilem autko, zarejetrowalem sie. Podobalo mi sie cholernie - nieprzebrane ilości informacji, rad, danych techn., wiedzy uzytkownikow i samych fachowcow (blacharzy, elektrykow, itp. itd.) których nie sposób znaleść nigdzie indziej... Niestety (dla mnie - bo to tylko moje odczucie) do czasu wprowadzenia podzialu forum na wieksza ilosc tematow (rozbicie technicznego)...
Nie mam zamiaru tutaj oceniac decyzji o rozbiciu, bo byla ona decyzja tutaj wzystkich, przeciez gdyby nikt tego nie chcial, do tego by nie doszlo. Ale w moim osobistym odczuciu nieco sie pogubilem. Moze nie pogubilem, a nabrałem odruchu wymiotnego do przegladania kazdego z dzialow, na ktorym pojawily sie jakies nowe posty (wczesniej wszystko bylo razem i za jednym podejsciem do dzialu, mozna bylo przejrzec wszytkie wygaszajac sobie podszarzenia - bylo to jakos czytelniejsze). Ogolnie forum dzielilo sie dla mnie glownie na AKP, Techn, i wspomniane NewBie. Moze dlatego ze bylo ich mniej, ludziom latwiej bylo przejrzec wszystkie z nich.
Wyszedl taki efekt lekkiej 'globalizacji', gdzie wszystkiego jest wiele do przepychu, ale niczyje, jakies takie 'obce'. Ludziom nie chce sie odpowiadac, bo a nuz jest ten sam temat moze poruszony na ktorym PODdziale, jeszcze nie PRZESUNIETY, albo odpowiedzial na jakis post, wchodzi na mail'la, zadowolony, ze jest ciag dalszy tematu klika, a okazuje sie, ze wlasnie zostal on PRZENIESIONY, bo nie znajdowal sie w odpowiednim dziale, albo tematyka sama zeszla na inny profil, stad to przeniesienie... nie wiem....
Jeszcze raz podkreslam, nie chodzi o ocene faktu podzelenia forum, ale swoistego wytlumaczenia sie, czemu akurat ja osobiscie przestalem sie angazowac w ruch na forum.
Wiem, ze zaraz zostane obrzucony blotem, ze nie bylem nigdy na zadnym zlocie/spocie, itp, itd. Ale przylaczajac sie do FORUM (KLUB tworzy inna grupa ludzi), zamierzalem sie z braku czasu udzielac raczej tylko na forum, ale jakos ostatnio mi sie odechcialo.
Ogolnie nie mam najmniejszego zamiaru oceniac niczego i nikogo, bo jak wielu ludzi tak wiele roznych ocen, sądów, spostrzeżeń, charakterow - zawsze sie ktos polubi, zawsze ktos pokłóci, to naturalny element społecznosci. Ale ogólnie i tak bardzo chcialbym podziekowac za przychylne odpowiedzi Baskeciorowi, Małemu, Hansowi (czasami az w piety poszlo, ale moze wlasnie dlatego sa one takie twarde teraz :) ), Vanilce, która zawsze zadbala o odpowiedni nasstroj z kobiecymi komentarzami, a w szczególności za przyjazne podejscie Bilowi.. . Było super (nie zaprzeczam ze jest i dalej ), ale dla mnie jakos to ostatnio podumarlo. Tęsknie chyba za starym profilem forum.... albo najzwyczajniej sie starzeje, i lubie co stare, co nasze ("bo nasz, polski organizm, umrze od zagranicznej wódki " - Nikoś, kto ogladał, pamięta :peace:)

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 18:19:09 
Klubowicz

Auto: Audi A6 C6 3.0 TDI
-> Vanderlei

Bardzo trafne przemyslenia i spokojnie przekazane :peace: Zgadzam sie... ale stare juz nie wroci... jest nas duzo forum tez sie zmienia.

Audi A6 C6 3.0 TDI Quattro Limo 2010 ->
PF 126p 2007 ->
Kia Rio 1.2 XL 2012 ->

Ostatnio edytowano 01.maja.2007 18:43:43 przez Bilo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 18:26:47 
Klubowicz

Auto: Audi 200 20V Avant V8 4,2, A8 D2 4,2
lekki OT:

Vanderlei napisał(a):
Niestety (dla mnie - bo to tylko moje odczucie) do czasu wprowadzenia podzialu forum na wieksza ilosc tematow (rozbicie technicznego)...

jest banalny sposób - po zalogowaniu wybierz link - "Zobacz posty od ostatniej wizyty" w prawym rogu zaraz nad tabelką z działami. A potem wybierasz sobie już te tematy, które Cię interesują.

Obrazekklik na zdjęcie
200 20V Avant 4,2

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 18:40:40 
Użytkownik

Auto: T&C 3.8
Panowie.

Mały ma rację.To forum schodzi na "psy".

Ale tylko ze względu na takie tematy jak ten i im podobne.

Wstrzynanie bezsensownych rozmów które w końcu i tak przeobrażą się w kłótnie.

Ja już sie nauczyłem.Temat sie powtaża: nie odpowiadam na niego

Jest źle opisany temat: poprawiam go (taka moja działka)

Jest głupi temat: usuwam go lub zamykam (mam ogromną ochotę zamknąć ten)

Nie obrażam nikogo i nie wstrzynam flamewars

Nie szukam problemu gdzie go nie ma.

Mały, rada dla Ciebie: nie wszystkich muszą interesować Twoje głębokie przemyślenia.Zachowaj je dla siebie i wyluzuj.
Gdyby było aż tak źle to na pewno jeden z kilku tyśięcy klubowiczy też by o tym napisał.

Ale nie.Odwiedzam forum i widze jakiś dziwny temat. No i na cholere nam to potrzebne. :zly:

Zanim byłem modem miałem pod ręka niebieski guziczek i go używałem.

Gdyby wszyscy z tego korzystali nie było by tego problemu.

I jeszcze jedno. Jeszcze raz przeczytam wulgaryzmy jakie ostatnio sznowny "mały" nam podesłał w raportach , to dostanie ostrzeżenie.

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 19:23:36 
Użytkownik

To chyba jakas prowokacja :): żeby zrzucic z siebie część winy :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 20:49:34 
Użytkownik

Auto: A4 B7 cabrio 2,0 Tfsi quattro. 200KM.
Kolego "Pies Pluto" (może ktoś pamieta) a dziś szanowny moderatorze Adam 12 jeżeli cos pisze do modów to moge się wypowiadać "dosadnie" jeżeli czujesz sie urazony przepraszam....jeżeli masz taką ochote zamknij ten temat aaaa i daj mi to ostrzeżenie bo normalnie " masz racje"

P.S "Kto ma racje stawia kolacje" :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 01.maja.2007 21:15:37 
Klubowicz

Błagam zamknijcie już ten temat bo nie mam ochoty znów oglądać wojny Baskecior - Mały :513: (pewnie nie tylko ja). A swoją drogą też odczułem że atmosfera na forum się trochę zmieniła.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1