cOp napisał(a):
:diabel: cO do Piwka do Ja lubie leszka
P
No popatrz, przyjechał raz na spot i juz sie browarów domaga
cOp napisał(a):
wlasnie a co z katem jak sie go wytnie ? sonda nieszaleje ?
My tu rozmawiamy o porządnych silnikach typu TDI a nie jakiś tam benzynowych
w TDI nie ma czegoś takiego jak sonda lambda ... zresztą w benzynie nie ma takiej strasznej potrzeby wywalać kata w przeciwienstwie do diesla gdzie taka czynnosc na pewnym etapie jest wskazana dla TDI i jest to odczuwalne w dwoch waznych kwestiach - auto troche lepiej gania i leci swierze powietrze
ralph napisał(a):
Myślę, że ogłoszenie amnestii (czytaj - zero piwnych zobowiązań) skusi skruszonych klubowiczów z legnickiej parafii do wizyty na kolejnym grillowym spotkaniu. .
ralph - wiadomo że nie należy sobie tego brać do serca - jaja sobie robimy - no chyba że ktoś bardzo chce
ralph napisał(a):
Po naszym mieście jeździ b.dużo audiczek i trzeba pomyśleć nad ich zwerbowaniem (powiększeniem rodziny), aby nasze spoty nie wyglądały jak schadzki czterech aut
.
Wiesz, nawet na forum są a nie chcą wpaść ... taka potrzeba spotkania musi płynąć z głębi serca
nic na siłe .... ale jak sie spotka jakiegoś kierownika w ładnej i zadbanej audi mozna go zaprosic na spotkania może wpadnie ... generalnie jestem za tym aby na spoty przyjeżdzało mniej osób ale stała gwardia niż jakieś łebasy dla których celem życiowym jest spalić kalosze na asfalcie
bo jak jeszcze ma zamiar wozic klubowe barwy w postaci naklejki i ramek i niszczyc dobre imie Klubu i marki to ja dziękuje .... a własnie ralph - jak ładnie naklejka by się prezentowała na czarnym tyle s-line
tylko Tedi godnie oznaczyl auto ... marcin też taki cichociemny