I ja juz jestem z garażyku. Dzięki, że wpadliście. Było rewelacyjnie jak na spocik z zaplanowanym tylko grillem. Fajne pogawędki, fajne auta.
OZety lenoksa będą mi się śniły bankowo. E tam się znam...jak popatrzyłem na to nowoczesne v6 2,5TDI...jakby ktoś mi kazał coś z tym zrobić, to bym pewnie szukał przewodów wysokiego napięcia...
syncro - tylko pod maskę Twojego auta nie zaglądaliśmy - nik nie wierzy, ale to naprawdę jest bardziej Audi niż VW - gwarantuję, że uwierzą jak dasz się namówić na turbo do tego silnika.
sero - żeś pozrywał asfalt przed skrzyżowaniem... Na szczeście będą budować tam rondo i nie będzie trzeba naprawiać asfaltu. Normalnie ziemia na chwile zwolniła jak wystartowałeś.
elektro(lux)star - 2,8 zabrzmiało jak powinno jak wystartowałeś, ale trzeba trochę jeszcze wyczyścić ten Twój wydech z niepotrzebnych tłumików i może przekonam się do tego silnika.
Fajnie wyszło z Rafałem, bo łatwiej mu się z Wami spotkać w Kętrzynie niż na miejscu w Olsztynie - a jego Cygarko...wpędza mnie i mojego Avanta w kompleksy.
sopelek wyjeździł całą wahę po mieście i gdyby nie ten szlaban, to pewnie odprowadziłby Was aż do Olsztyna.
jobu - szkoda, że nie był dzisiaj w formir i nie zjechał swoim Coupe do garażyków - o jego aucie to moglibyśmy pogadać z godzinę. Musze zrobić coś z tym podjazdem, bo sero też prawie zostawil podwozie.
Nasz lokalny przedstawiciel ŁukOil zaprawsza zdecydowanie częściej...
A ja ze Szwagrem złożyliśmy silnik, powymienialiśmi wszelkie simeringi i uszczelki w silniku, turbawka przykręcona, kompletny rozrząd i napęd pompy wtryskowej wymieniony. Jutro silnik zawiśnie pod maską...a może nawet uda sie go jutro testowo odpalić. Jeżeli uda się utrzymać tempo prac, to w łikend będę przejazdem przez Olsztyn w drodze do Warszawy.