ytresz napisał(a):
Powiem tak.
Łażę po necie od marca w poszukiwaniu takiego autka.
Jak coś znajdę wartego obejrzenie to jest to daleko w Polsce.
Jednak moje prośby o oblukanie egzemplarza trafiają w próżnię.
Jakbym jeździł sam to kasę przeznaczoną na auto wydałbym na przejazdy, nie mówiąc już o wolnym czasie, którego nie mam.
Jeżeli są to same sztrucle, to w necie nie ma innych na sprzedaż.
A co myslisz, ze ladnego ACO20Vq kupisz sobie tak hop siup ? Chcesz miec wyjatkowe auto, musisz sie poswiecic - rowniez finansowo. A jak kupisz oske, to bedziesz zalowal i caly czas myslal o q, wiec odpusc sobie. To nie sa popularne ani nowe wozy, sa w dodatku szybkie bardzo fajne i nikt Ci tanio takiego ladnego potworka nie odda bo jest ich niewiele. Poza tym, nie licz na to, ze znajdziesz w PL kupete, nawet za 10 klockow - do ktorej nie trzeba nic dolozyc !!! Wiem co mowie, bo jezdzilem, szukalem, ogladalem. Znam kilka bardzo ladnych takich kupet i ich wlasciciele nie mysla o sprzedazy. Poza tym, wiem ile mnie kosztowalo (nie tylko kasy) zrobienie mojej kupy i nigdy bym jej nie pogonil za marne 10 klockow. To juz wole sobie ja postawic i nawet raz w miesiacu sie przebujac dla funu, takich aut juz nie ma i nie bedzie - przynajmniej w zasiegu finansowym przecietnych obywateli RP. Tak czy siak, zycze Ci powodzenia i nie rezygnuj z quattro zeby szybciej kupic woz...co za poroniony pomysl...