Nie ma , nie było i nie będzie AUDI 80 COUPE. Jest AUDI COUPE! a bajki z tłumikami wsadź w buty. Pozmieniasz tłumiki i co ci to da? Koncowy zmienisz na jaki? z Allegro za 150zl i bedzie jedynie głosniej chodził (czyt. basowy dzwięk) Srodkowy nic ci nie da. Jak juz to mozna ktalizator wyciąć jak jest stary oryginalny to moze być zapchany, Może (czyt. MOŻE) ci to da tyle że będzie mnie zmulony ale o wycinaniu kata mozna poczytać tutaj bo już wiele się pissało na ten temat. Aha...po wycieciu kata nie przejdziesz badan bo spaliny zepsuja sprzęt do badania. Chyba ze robisz dowód za 200? Skoro na oko (nos) śmierdzi okrutnie to nie chce wiedzieć jak pomiar CO wyjdzie. Wiem z autopsji. Mi zabrali dowód za szybe ale sie ie wybieram narazie póki nie zrobie wydechu bo szkoda sie ośmieszać.
pzdr.
EDYCJA:
Przedmuchy na wydechu? Ja nie mam koncowego tylko rurke od środkowego zakonczoą 2rurką i kata mam wycietego tez jes rurka zamiast niego. Auto pracuje jak wczesniej. No może bardziej żwawy jest ale nic poza tym. A koncowego nie mam bo mi sie wysypał
PS zdecyduj sie czy to 2.6 czy 2.8 bo robisz mętlik.