carlnova napisał(a):
Piotr, czy czasami nie "przegnę pały"
jak poproszę Cię o wrzucenie screenów z VAG-a jak to wygląda u Ciebie w bloku trzecim i kanale dziewiątym ? (w dalszym ciągu chodzi o pomiar momentu obrotowego).
Niestety nie mam dzisiaj dostępu do oryginalnego kabla i nie daje mi to spokoju...
Carl - nie ma żadnej sprawy
. Dzisiaj pozamykałem już wszystkie bramy, drzwi, etc. ale jutro z samego rana zrobię to "na dzień dobry", jeszcze zanim zwalą się interesanci.
carlnova napisał(a):
Czy mógłbyś w wolnej chwili spróbować, czy chodzi to na VC 311.2 ?
Sorki ale
chyba nie. Naturalnie -
to nie jest wyraz złej woli, tylko moja informatyczna indolencja
. Poprostu boję się, żeby "stary" soft nie "zablokował" mojej wersji programu. Przepraszam
carlnova napisał(a):
Ty jak widziałem masz oryginalną polską wersję VC.
Może tutaj leży problem ? Soft, a nie kabel ?
Soft (pl) możesz sobie ściągnąć (co oczywiście wiesz) ze strony Adako. Pamiętam jednak, że kiedy odpalałem program po raz pierwszy, to była potrzebna płyta a potem coś się (chyba) rejestrowało. Ze mnie jest informatyk jak z koziej d..y trąbka ale na stronach ADAKO jest napisane, że fejs jest zabezpieczony kluczem sprzętowym
. Nie wiem o co chodzi ale pewnie w tym miejscu tkwi sedno sprawy ... .
Żeby było jasne - jeśli tylko potrzebujesz kolejnych informacji -
wal jak w dym
PS: Jednemu z klubowiczów AKP skradziono fejs RossTecha (oryginał) i wtedy się okazało, że ADAKO nie przewiduje żadnych ułatwień na taką okoliczność. Poszkodowany otrzymał propozycję - zakupu noweg kabelka z jakimś niewielkim rabatem ... . Czyli nie zaproponowano mu "wgrania" starego klucza (za który już raz zapłacił ...) do nowego urządzenia.