Witam chciałem się podzielić z wami nowiną a mianowicie w klubie przyyła nowa ŚLICZNOTKA kupiłem drugą coupetkę a teraz jak to się stało
zaczeło się od tego że złapałem kapcia na toruńskiej i poleciałem na barierki optarłem prawy bok głownie tylni i przedni błotnik i uszkodziłem prawe koło wachacz itd. felgi opony zresztą już nie istotne zastanawiałęm sięco z tym fantem robić samochud ogólnie był dobrze utrzymany dopieszczany ale jak bym miał kupić nowe części a uważam odnośnie zawieszenia że powinno się kupować nowe a nie używane to narobił bym sobie kosztów postanowiłem drugą kpić tyle że acq20V to co mi się zawsze marzyło i co ma wartość i wartość bedzie rosłą (takie jest moje zdanie)
znalazłem ogłoszenie ż ew Słupsku stoi taka no to zwolniłem się z pracy szybko do domu do znajomego ustawienie ze sprzedajacym żeby wyjechał w pól drogi tak jak terz jest przyjęte że kupujący i sprzedający umawiają się w pól drogi gościu nie bardz chciał i powiedział że bedzie w Gdyni dobra spoko będąc pod Gdańskiem dzwonię a facet mówi że jadąc urwał wachacz i nie przyjedzie normalnie doprowadziłmnie do szewskjej niechciał nawet pokazac samochodu powiedział ze ma assistance i załatwione autocasco no nie można go zobaczyć no to odpuściłem ale powiedziałem ze ma mi zwrócic za paliwo okazał sie uczciwy i zrobił przelew
no i dalej szukałem dowiedziałem sie ze w Pułtusku ma gościu taką to pojechałem do niego zapytałem czy nie sprzeda okazało sie ze samochód jest jego żony ale zgodzili sie sprzedac więc stał osię faktem mam ACQ20V
Więc mam na sprzedanie części do COUPETY 2,3 NG prawie wszystkie!!!
A sam szukam klimy bo w nowym nabytku tylko tego brakuje
Wczoraj sprawdziłem na szutrach a potem w błotsku samochód
rewelacja i wieże wszystkim któży tak zachwalają Q POWIEM TAK
niedługo zapodam foty nowej i starej na czesc lub w całosci
[/i]