No w końcu jest chwila, żeby napisac więcej.
Przed chwilą zajrzałem na strone rezaczy, widząc zdjęcie auta i wczesniejszy post ktory napisal Ufo, aż mi się oczy zaszkliły. Naprawde szczęscie chłopaki, że jesteście cali po takim dzwonie
.
Sam zlot, ktory poprzedziła wizyta w MuseumMobile i fabryce, w której niestety robienie zdjec bylo zabronione był przesympatyczny.
W Kronach byłem pierwszy raz, kilkoro z Was dopiero poznałem z czego bardzo się ciesze.
Latarnik to gosc, ktory zawsze ma jakies zabojcze teksty w rekawie
. Masch dzieki za garsc rad co do eksploatacji ael-a, Szosti te lampy u Ciebie wyglądają naprawde rewelacyjnie jak i kilka zrezanych, praktycznych gadżetów. Sprinter i Sektor - danke za ładne foty, nie zwrocilem uwagi wczesniej, jak mój AEL siadł, czyżby to wina Atamana
Party w A4 z czwartku na piatek też bylo dobre. Hevelio już Ci to mówiłem ale nie mogłem się napatrzec jak v8 z bixenonem płynie po autobanie. Ekipa ze śląska zapewniła nam dużo wrażen na trasie. Pichol i spółka - dzieki Wam. Drużyna cygaro avant też była luźna. Wasze cb nadawało na 15 metrów
. Blejki Tobie też dzieki-wiesz za co
... zapomniałem o Marku, który dzielnie wysłuchiwał głupich tekstów i ciagłych wygłupow zarowno moich jak i Pi-jaya.
Na granicy przemielili nas konkretnie, ale nie można powiedziec że nie było śmiesznie (Góral)... a to wszystki wina tych numerków na szybach boczych.
Galerii nie rezam, bo i tak wsio sie powtórzy w 95%
Pozdrawiam całą swietną ekipke i do zobaczenia