.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 21:39:54

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 271 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 05.cze.2007 18:35:02 
Użytkownik

hans napisał(a):
jezeli kolega ADX nie rozwiaze tej kwestii w przeciagu powiedzmy 2 tygodni to koszulki beda zrobione z pieniedzy klubowych i wszystkie osoby dostana a z kolega ADX porozmawiamy juz inaczej jako klub

I to mi się podoba.Wkońcu jesteśmy klubem czyli jakąs jednością a nie każdy sobie i nie powinno być tak że "pseudo klubowicze" robią jakies wałki na łamach klubu.Jakbym miał bliżej to sam bym się do ADX-a przejechał w imieniu klubu.

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 08:21:28 
Klubowicz

Ja tez zgłaszam nieotrzymanie koszulek choć światełko w tunelu sie pojawiło bo na fotce przedstawionej swego czasu przez ADX-a widać jedną opisaną moim Nickiem
http://img458.imageshack.us/img458/225/obrazqh2.jpg

Niestety nie doczekałem się przesyłki.
Prawdę mówiąc już pogodziłem się z wizją straty wpłaconej kasy ale niesmak pozostaje.

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 09:13:28 
Użytkownik

hans napisał(a):
no coz ... kolejna sytuacja gdzie najpierw zbiera sie kase a pozniej obiecuje wywiazac z obietnicy. na zlotach bylo to samo , najpierw wielka zbiorka kasy a pozniej bluzgi ze nie wyszlo i trzeba dokladac. poprostu do robienia czegokolwiek nie wystarcza dobre checi , trzeba miec przynajniej jakas wiedze i doswiadczenie bo pozniej wyglada to tak jak wyglada.

Rozumiem że pijesz do zimy w Kielcach. Skwituje to krótko- nie wypowiadaj sie o tematach, o których nie orientujesz... Nie byłeś, nie znasz szczegułów wiec proponuje powstrzymać swoje mentorsko-komentatorskie epopeje.

hans napisał(a):
tym samym wnosze aby od tej pory nie bylo samozwancow i jezeli ktos chce zrobic jakas akcje MUSI byc zarekomendowany przez wiarygodne osoby ktore porecza jego dobre intencje i w razie czego nadstawia glowy za powodzenie akcji. odpowiedzialni za rekomendacje moga byc osoby z forum klubowego i w drugiej instancji moderatorzy ktorzy odpowiadac beda za kwestie formalne ogloszen czyli podwieszenie , odwieszanie i terminy ogloszen oraz miejsce ich umieszaczania. tym samym wnosze o stworzenie regulaminu ktory ukonstytuuje ta kwestie

Nie bądźmy juz bardziej papiescy od papieża :056: Wystarczy odrobina zdrowego rozsądku a nie wymyślanie regulaminu d/s zamawiania koszulek bo to zalatuje nieco Monty Pythonem :peace:

hans napisał(a):
a jezeli kolega ADX nie rozwiaze tej kwestii w przeciagu powiedzmy 2 tygodni to koszulki beda zrobione z pieniedzy klubowych i wszystkie osoby dostana a z kolega ADX porozmawiamy juz inaczej jako klub

A przepraszam- klubowa kasa to skąd sie bierze? Bo jeśli ze składek na serwer, domene i ogólną administracje forum to nie widze powodu aby z tych pieniędzy załatwiać takie rzeczy :!!:

Ze swojej strony dodam tylko, iż w Krakowie zorganizowałem dla nas koszulki w dwa tygodnie, włącznie ze wcześniejszą zbiórką kasy, zamówieniem i dystrybucją... Chcieć to móc, wystarczy tylko trochę rozsądku i- z całym szacunkiem dla kolego który podjął sie tych koszulek- poprostu wystarczy rozejżeć sie po forum aby zobaczyć kto jest kim, co juz zrobił i czy jest wiarygodny...

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 21:25:11 
Użytkownik

martab99 napisał(a):
Nie bądźmy juz bardziej papiescy od papieża Wystarczy odrobina zdrowego rozsądku a nie wymyślanie regulaminu d/s zamawiania koszulek bo to zalatuje nieco Monty Pythonem

Albo bardzo inteligentnymi i oświeconymi "europejczykami" z Komisji Europejskiej :galy:

nagie blondynki okazują się wcale nie takie głupie...

frustra vivit qui nemini prodest

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 22:12:59 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
martab , jestes tak krotkowzorczny jak bardzo probujesz byc zlosliwy. ale wali mnie to .... wiedz tylko tyle ze jestes ostatnia osoba i impreza w kielcach bylaby ostatnia impreza o ktorej bym mogl pomyslec bo nawet mi do glowy to nie przyszlo ale widze ze szukasz zwady ... szukaj dalej , nara

p.s.
a swoja droga to w sumie kielc sie to tez tyczy , nie winikam dlaczergo ale chyba nie zaprzeczysz zebyl niewypal i mam nadzieje ze wiesz dlaczego

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Ostatnio edytowano 11.cze.2007 22:23:03 przez hans, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 22:15:15 
Użytkownik

no i zaczeli sie uruchamiac, a ja dalej nie wiem co z moimi 120 pln za koszulki :> jakas krucjata moze albo co ..

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 22:24:11 
Użytkownik

hans napisał(a):
martab , jestes tak krotkowzorczny jak bardzo probujesz byc zlosliwy. ale wali mnie to ....

A to juz Twoja sprawa :D

hans napisał(a):
(...)widze ze szukasz zwady ... szukaj dalej , nara

Ooo, nie przeceniaj sie- jest kilka ciekawszych rzeczy do roboty :peace:

Ja za kazdym razem dokonując takich decyzji, liczę sie niestety z takim obrotem sprawy i nigdy nie wydaje wiecej, niż byłbym w stanie odżałowąc- chociaz to raczej marne pocieszenie...

Abstrachując juz od takich czy ionnych powodów zainstniałej sytuacji, to kolega organizator powinien chyba jasno i czytelnie napisać: ROBIE lub ODDAJE kase, bo póki co żadna konkretna deklaracja nie padła.
A swoją droga ktos czytający ten wątek z zewnątrz musi sobie wyrabiać niezłe zdanie o AKP...

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 22:27:33 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
dlatego zaporponowalem ze zrobie koszulki a z adxem sam to zalatwie ... po swojemu a napewno skutecznie a ty mi tu z grubej rury swoje lementy wywlekasz sprzed lat

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-

Tytuł:
PostNapisane: 11.cze.2007 22:30:27 
Użytkownik

dajcie se na wstrzymanie,co? sprawe kolegi adx proponuje zalatwic pokojowo acz stanowczo, ostatecznie niech oficjalnie napisze, ze kupa z imprezy, przewalili go/sam przewalil/nie sprostal niepotrzebne skreslic, i sukcesywnie niech odsyla kase

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 13:10:12 
Klubowicz

hans napisał(a):
dlatego zaporponowalem ze zrobie koszulki a z adxem sam to zalatwie ... po swojemu a napewno skutecznie a ty mi tu z grubej rury swoje lementy wywlekasz sprzed lat

Wlasnie, WTF ????

Trzeba zrobic gosciowi wjazd na chate bo to juz za dlugo te zwody maja miejsce, to jest ewidentna sciema, kasa poszla w las, towaru nie ma - czesc ludzi juz prawie rok czeka wiec po co dalej sie zastanawiac nad intencjami ADX, sam nie zrobil nic by sie jakos wytlumaczyc, chociaz dano mu dosc szans i spory zapas cierpliwosci - wjazd na chate, wywlec, sprac z lekka i trudno - takie jest zycie. Gdyby rzeczywiscie zostal wyrolowany - mysle, ze powiedzialby Wam o tym, a tak to poprostu sciema - tacy tez sa, niestety na swiecie i jest ich calkiem sporo, sam chetnie zrobilbym jednemu z nich wozonko, ale akurat nie zamawialem tych koszulek :)
Smrod zalega przez ta sprawe nad calym AKP, a wszyscy dalej jakos probuja grzecznie zalatwic ta sprawe...nie rozumiem, ruchaja was w tylki prawie rok a Wy dalej sie cieszycie ? Napiszcie adres, telefon tego typa - niech kazdy zrobi nalezyty uzytek z tych informacji i spokoj.

Tytuł:
PostNapisane: 12.cze.2007 14:21:57 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Niech podjedzie do niego ten kto ma blizej. ;) No a ten caly ADX to pewnie tego co tu powiedzano nie slyszy, bedzie sie tlumaczyl ze netu nie mial :diabel: Tak na powaznie to szkoda ze tyle czasu to trwa tymbardziej ze czesc z was wplacila sumy za wieksza ilosc. Ja chcialem wplacic ale mowie poczekam zobacze jak pojdzie organizacja tej sprzedazy. Wlasnie widac jak idzie. :> Dalsze dyskusje juz schodza nie na temat (wspomnienie o zlocie zimowym w Kielcach).
Koledzy dajcie spokoj no prawie jak politycy :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 23.lip.2007 16:42:40 
Użytkownik

Jakieś postępy w sprawie koszulek?Czy ktoś skontaktował się z ADX-em?

Tytuł:
PostNapisane: 24.lip.2007 18:48:16 
Użytkownik

pewnie nie :( zdążyłem już zapomnieć o tym dzięki za przypomnienie

Tytuł:
PostNapisane: 24.lip.2007 20:42:05 
Użytkownik

Ależ prosze bardzo :peace: W sumie to tak jak bardzo chciałem chodzic w koszulce AKP i obnosic się z nią to teraz jest mi to już obojętne i nie czuje już takiej potrzeby,przeszło mi ,odpaliłem się.Pozdro;greg. :|

Tytuł:
PostNapisane: 24.lip.2007 22:05:14 
Klubowicz

gregory napisał(a):
Jakieś postępy w sprawie koszulek?Czy ktoś skontaktował się z ADX-em?

Ostatnio ADX-a po mailu na allegro znalazłem wygląda na to, że ma się dobrze - co jakiś czas kupuje tam różne rzeczy.
Ponieważ ten temat nie przynosi niestety chwały AKP zapewne niedługo zostanie zamknięty.
Wiec, póki jeszcze można, z okazji rocznicy pierwszych wpłat na koszulki życzę ADX-owi dalszych udanych biznesów.
Niech login PrEzEs_15 nie będzie bezpodstawny.

Tytuł:
PostNapisane: 24.lip.2007 22:21:33 
Użytkownik

Niezłe sledztwo przeprowadziłeś detektywie monk ;) Swoją drogą to ten cały ADX nie jest tak całkowicie bezkarny bo jak widać zostawia ślady w internecie.Chodzby można go znaleśc po adresie e-mail.Więc sam od siebie dodam że wszelakie namiary zachowam i jeśli go gdzies spotkam oczywiscie w wirtualnym swiecie to postaram się odkuć za stracony czas,kase i nadzieje.Więc człowieku miej się na baczności. :<

+
Osobiscie uważam że zamknięcie tematu będzie jednoznaczne z ostatecznym poddaniem się i odpuszczeniem.A tym samym pozbawią możliwości dalszych wypowiedzi na ten temat.Więc ta sprawa leży po stronie moderatorów.

Tytuł:
PostNapisane: 24.lip.2007 23:08:59 
Klubowicz

gregory napisał(a):
Niezłe sledztwo przeprowadziłeś detektywie monk ;)
Osobiscie uważam że zamknięcie tematu będzie jednoznaczne z ostatecznym poddaniem się i odpuszczeniem.A tym samym pozbawią możliwości dalszych wypowiedzi na ten temat.Więc ta sprawa leży po stronie moderatorów.

Taki zwyczaj ze trzymam długo archiwalne rzeczy bo nie wiadomo co kiedy może sie przydać. A może kiedyś policja zapyta o wtórnik przelewu na konto "koszulkowe" tez sie takowy znajdzie wraz z korespondencją. Osobiście nie jestem mściwy ale pamięć mam dobrą - do niedawna wierzyłem ze to ADX miał pecha w tej całej akcji a to chyba jednak ja dałem ciała :zly:

Będę śledził ten temat może ktoś zorientowany poda procedury policyjne w takich sprawach. Czy w ogóle warto im tym głowę zawracać.

Tytuł:
PostNapisane: 24.lip.2007 23:44:18 
Użytkownik

sledze watek od dluzszego czasui powiem,ze zachowanie tego Pana jest naganne,ale chyba wszyscy gryza wlasny ogon i nakrecaja sie.. :galy: .Mysle,ze po pierwsze primo-odpowiedzmy sobie na jedno pytanie-czy w tym temacie doprowadzamy edycje koszulek do szczesliwego finalu czy wieszamy psy na jednostce,ktora zawalila sprawe?Osobiscie jestem za opcja numero uno :peace: ..
po drugie primo-sa dowody wplat,wiec zostalo popelnione oszustwo,a to podchodzi pod pewien paragraf,wiec udajmy sie za litera prawa,i kto dokonal wplaty,nich zglosi na Policje-niewazne jak dlugo przyjdzie czekac,w koncu koles beknie za to-w przyrodzie nic nie ginie....po 3cie primo-nie bede sie wypowiadal,co ja bym zrobil,ale Panowie na litosc boska,troche wyzej wszyscy stoimy w lancuchu rozwoju,a koles jest tylko brakujacym ogniwem w teorii darwina,wiec nie znizajmy sie do stwierdzen typu-wjazd na kwadrat :zly: ...to nie Nasza Liga...po czwarte primo-jest na AKP tyle rzetelnych i fantastycznych ludzi,ze z pewnoscia wybierzemy osobe godna zaufania,i doprowadzimy sprawe do szczesliwego finalu :peace: ....ufff,zabrzmialo to jak orgazm :diabel:
p.s.
jezeli sa jakies propozycje organizatora koszulek,to prosze o P.W.
Jezeli moja konkluzja jest bledna,to prosze moda o wy.....nie mojego posta.pozdro dla all ludzi dobrej woli :D

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Tytuł:
PostNapisane: 24.lip.2007 23:55:28 
Użytkownik

Auto: noo... ford :]
Może tu wkleic jego dokładny adres? Jak ktoś zechce osobiście pojechac, nie będzie musial już szukac.

JEST: F Explorer, A8 D2 i 80 B4
ObrazekObrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2007 00:18:40 
Użytkownik

toms001 napisał(a):
Może tu wkleic jego dokładny adres? Jak ktoś zechce osobiście pojechac, nie będzie musial już szukac.

sorki Toms,ale instalacja Ci p...a??Daj pokoj chlopie,i przeczytaj moj post ponownie,bo chyba nie zrozumiales.... :galy: .Czy naprawde chcesz grac w jego lidze?Temat dotyczy koszulek,i tego sie trzymajmy.Kto jest zainteresowany adresem tego Pana,wysle Ci P.W. z zapytaniem o adres...a mysle,ze dostaniesz ich pare :peace: :peace: :peace: ....w przyrdzie nic nie ginie :peace:
p.s.
sprawa jasna-PW do Tomsa w sprawie personaliow,a w sprawie koszulek dalej walkujemy temat :peace: :peace: :peace: ,wiec proponuje wybrac nowego mistrza ceremonii czyli MC AKP :peace: :peace: :peace: ,Moj numero uno to Koru :diabel: :diabel: :diabel: ...nie ma jak to komus na glowe zwalic caly bajzel :peace: :peace: :peace:

Audi Coupe 16V
Audi A3 1.8T Sport quattro 235KM
Audi TT 1.8T quattro 225KM

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 271 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1