Dawidek1 napisał(a):
Wiec tak,widzialem i nie jestem zachwycony z daleka to auto ok jezeli chodzi o stan zewnetrzny to napewno mialo przeszlosc powypadkową poniewaz zle spasowany przód jeszcze na przedniej lampie jak maske sie otworzy na uszczelce jest kolor nie starty jak blacharz robil na obu przednich błotnikach takie głebokie rysy na lakierze zamalowane tak jakby szpachla nie byla do konca wypolerowana na tylnim lewym podobnie i kolor błotnika był jasniejszy mial takie plamy specjalnie wytarłem szmatką ten element nadwozia i jesszcze lakier schodzi łuszczy sie w rogu tylniego błotnika
...w czasie jazdy strasznie bylo głosno w srodku,mysląe ze to moze wina wydechu jakas dziura i dlatego....
Dzięki Michał za umozliwienie zabrania głosu we "własnym" temacie.
Przede wszystkim chciałbym podziekować Dawidowi za obejrzenie samochodu.
Opisał swoje obserwacje w sposób wyczerpujący.
Nie dopatrzyłem się tutaj zadnego opisu ani sugestii, ze auto było taksówką, zresztą to w mojej opinii nie jest wadą - niektórzy pamiętają moja byłą A6 - ona kiedyś właśnie była bezowcem.
Nie wszyscy wiecie, ale beżowce mają wszytsko wzmacniane, wytrzymują o wiele więcej niz zwykłe cywilne samochody.
@ Adam - nie szukam samochodu jak z fabryki - spójrz na mój podpis - kilkanaście nieaudic które były wczesniej pomnijam w nim - uwierz mi jestem realistą - nie oczekuję stanu jak z fabryki.
@ Magda - każdy sprzedający ceni swoje autko według własnym zasad - Ty tez masz do tego prawo. Ja natomiast mam prawo obejrzec samochod, którego cena jest większa od średniej krajowej o około 5.000 PLN, mogę też oczekiwać stanu nieco lepszego niż w innych przypadkach.
Powiem więcej - nie zraża nawet mnie to, że autko było malowane w przeszłości, ale szkoda, ze zostało to zrobione niefachowo - natomiast widocznych rys po papierze ściernym pod lakierem nie jestem w stanie zaakceptować (podkreslam - przy tej cenie)
Pozatem ja miałem dizla w audi - z tym, ze starszego i miałem w srodku ciszę - a to, że w aucie nie jest cicho to moze byc spowodowane brakiem plastikow, uszczelnień i wygłuszeń - to też nie jest zachęcające.
Reasumując dziękuję Ci magda, ze umozliwołaś obejrzenie samochodu Dawidowi, a ja teraz muszę sprawę poważnie przemyśleć.