Dzieki Martab za chec pomocy, napewno sie przyda bo wy - kraki te motorki znacie na wylot, Mauzera pomoc tez pewnie nieraz sie przyda
co do autka to Robi ma racje - ma muła, nie zgodze sie ze mnie objechal, bo objechac moze AEL 1Z'eta i nie mow Robi bo szlismy równo (niestety
)..
Nie w tym rzecz..
Pojutrze auto idzie na serwis, zostanie dohlebnie przeswietlone, vagowane, zostana wymienione czesci eksploatacyjne i wykryte usterki, jesli moj szpec wiecej nie bedzie w stanie zrobic a auto dalej bedzie "objezdzane" przez superszybka "S6" Robiego to zawitam do Ciebie albo Mauzera
powiem napewno co w aucie siedzi jak je od mechanika odbiore
Co do wypasu to ma praktycznie wszystko
klimatronik (wprawdzie nie działa jeszcze bo chlodnica do wymiany, trzeba ja nabic i nawiew porezac)
tempomat (do rezania bo nie dziala
)
full elektryka (szyby przód, tył i szyber - wszystko działa)
elektryczne z pamiecia i podgrzewane przednie siedzienia (działa)
komputer (działa)
spryskiwacze reflektorów (nie działa - brak koncówek i czegos jeszcze bo nie pluje płynem)
resztę to chyba wszystkie kupety maja.
Szpera działa
i napedy tez (testy szutrowe z Picholem przeszło pomyslnie
) przynajmniej tak mi sie wydaje bo o quattro nie wiem prawie nic
jedyne co zauwazylem to metaliczny dzwiek przy redukcji biegu, zreszta nie zawsze, na forum wyczytałem ze to standard?
Auto jest do dopieszczenia ale przeciez o to w tym wszystkim chodzi, mozna kupic igiełkę za połowę drożej..
Czas pokaze, jak narazie dziennie wieczorkiem autko pale i lansuje sie po miescie nie włączając muzyki szybko przemieszczając sie na zakrętach..