przepraszam panowie ze bede pral brudy na waszym publicznym forum,ale nie lubie jak ktos mnie oczernia i pisze newsy wyzsane z palca
wolff napisał(a):
kowal każdy wie, że pomysł wielbarka jest twój... szkoda tylko ze pomysł ze zlotem w Ornecie jest pomysłem rng.pl co najciekawsze bardzo pięknie kopiujesz pomysły... ctrl++c/ctrl+v ale to już chyba nie ważne... zaprosiłeś ludzi
cyt wolf z pw
wolff napisał(a):
Przecież doskonale wiesz, ze orneta+próby sprawnościowe itp itp.... to był dokładnie mój pomysł... Ja tobie się w Wielbark nie wpierdalam... mniej jaja nie wpierdalaj się mi w Ornetę.
prosilbym cie o napisanie jakis konkretow a nie oczernianie mnie na forum publicznym,bo na razie tylko to potrafisz robic
jak twoj zlot???w ornecie???kiedy??ty cos organizujesz??przeciez wy tylko potraficie stac i trzymac rece w kieszeni,a jak przyjedziecie na gotowe to wczesniej probojecie bojkotowac,a po pisac jak to beznadziejnie bylo.
teraz ja zapodam troche faktow
pomysl wielbarka powstal bardzo dawno z mojej inicjatywy
jeden juz sie w tamtym roku odbyl,ale nie wyszedl
i powstal pomysl ze beda organizowane kolejne w tym roku(pierwsza oficjalna data umieszczeia na forum byla pod koniec stycznia)ale z roznych wzgledow pierwszy wielbark odbyl sie dopiero na poczatku sierpnia
pomysl padl na wielbark,ale jak informacja wpadla to kolegow z forum audi w lipcu to oni od razu zaproponowali ORNET, tylko bylo juz za pozno na zmiane miejscowki z powodu powiadomienia zbyt duzej ilosci osob.
juz przed i na pierwszym wielbarku(tego roku) mowilem i pisalem ze jak impreza sie uda bedzie powtarzana,a ze wedlug mnie sie udala i za podpowiedziami kolegow z tego forum i po ogledzinach ornety zostala przeniesiona do ornety(data juz byla znana na pierwszym wielbarku05.08) ze wzgledu tez tego ze nie moglismy ustawic prob sprawnosciowych na wielbarku(gdzie mialy byc jak nie wierzysz zajrzyj na forum GSI)tam bylo napisane)
a tak w ogole to ty masz ornete na wlasnosc???
wiec mozesz mi powiedziec jak to nazwales ze ci sie "wpier...." w ornete??
jak nawet nie wiem ze ty cos organizujesz.
ale widze ze to u was norma,zamiast probowac organizowac cos wspolnymi silami,zeby w koncu cos zaczelo sie dziac w olsztynie ,wy wolicie podkladac klody pod nogi.
pozdro wszystkim i przepraszam za tak dlugi esej ale wole wszystko wyjasnic,a nie byc oczernianym ze komus cos podkradam bo komus sie cos uroilo