arturro_mitsu napisał(a):
mateuszsta20 napisał(a):
Arturro ja zakupilem tak samo jak ty piszesz, tylko ze ja kupilem w szkocji i nie placilem za przetwornice tylo za klapke i uszczelke i zaplacilem bodajrze 14 funta, takze jak chcesz to moge to dla Ciebie zalatwic, no chyba ze pojedziesz do ASO i powiesz ze nie chcesz do ksenona tylko do zwyklych lamp bo one od tylu ise chyba nie roznia... tak mysle...
tez sie zastanawialem nad tym tylko ze w ksenonie idzie sporo kabli i zeby zalozyc uszczelke trzebaby ja przeciac na pol (lub rozbierac pol samochodu), myslalem ze moze sa jakies specjalne uszczelki z klejem ktory jakos laczy gume w calosc,
tyl ksenona i zwyklej H niczym sie nie rozni.
zobacze czy "suszenie" lampy pomoze.
ja mialem rowniez taki sam problem po kazdym deszczu i myciu zaparowany, az kiedys jak bylem w aso to zapytalem ile to kosztuje i akurat mialem dobry humor i zamowilem, ja ja wsadzilem normalnie tylko wypiąlem wtyczki (a tez mam ksenona) od przetwornicy i od drogowych i git malina, wazelinka na palec i uszczelka spelnia swoje zadanie, po duzych uleewach naewt kropelka sie nie pojawia... Zajelo mi to ok 30 minut ale warto bylo sie troche pogimnastykowac, moze mi to tak sprawnie poszlo bo mam zgrabne paluszki
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)