Witam. Od ponad 2 miesięcy jestem właścicielem autka o którym marzyłem od dziecka. Audi 100 C4 avant, nie jest to co prawda 2,8,ale 2.6 V6 150KM i niestety nie quattro.
Niestety kupiłem ja z gazem który bardzo mnie wkurza bo bardzo zamula,wiec od ok miesiąca go prawie nie używam, chyba ze jadę gdzieś dalej.Spalanie benzynki to ok 17-19l\100km bo mam dość ciężka nogę
Moja audiczka była w pełni seryjna, ale zmieniłem jej koła(`17 245\45 Uniroyal RainSport), grill(robiony na indywidualne zamówienie) i przyciemniłem szybki. Mechanicznie jest wrzucony sportowy dolot powierza i sportowy filterek przez co szybciej uzyskuje pełną moc(najbardziej odczuwalna jest przy 2800ob\min-o 5000 to już nie mowie-każdy kto ma V6 wie o co chodzi
. Plany dalsze to zmiana kierownicy(i tu chciałbym zobaczyć jakie są Wasze propozycje bo nie wiem jaka wybrać) i zmiana koloru kół, zastanawiam sie czy czarny mat po całości, czy tylko czarny rant zrobi. Chciałem zrobić z niej czarna niunie, ale zastanawiam sie co zrobić, żeby nie przesadzić.
Zbyt dużo nie będę przerabiał, gdyż odkładam już pieniądze na Audi A8 D2 4.2 quattro. to będzie moje docelowe i z pewnością chamsko czarne gdyż uwielbiam wersje typu shadow-line
Bardzo chętnie przyjechałbym na spocik zorganizowany w Szczecinie, gdyż mam dużo wolnego czasu i chęci.Moje gadu-8984261. Pozdrawiam.Ernest
Linki do zdjęć:Tak wygląda moja Audisia
Ładna jest prawda?