Ja mam instalacje 2 generacji Landi i musze powiedziec, ze chodzi wysmienicie. Mialem kilkam aut z LPG i w kazdym cos sie dzialo, a tu nic. Kompletnie. Zrobilem juz na niej prawie 100 tys. i smiga jak na poczatku, bylem 1 raz na regulacji, chyba po 30 tys, koles prktycznie nic tam nie pokrecil wiec nawet go nie reguluje (wiem, ze to ignorancja
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
). Nigdy mi nie zgasl na gazie, nawet obroty nie zafalowaly. Goraco polecam, nie wiem, czy to zasluga instalki czy po prostu samochodu, zapewne po czesci tego i tego.
Nic nie musze czyscic, wystarcza regularna wymiana filtru powietrza co 10-15 tys. km i swiec (Iskra) co 20-25 tys. km. Czasem dobrze jest pojezdzic troche na beznynie, zwlaszcza w zimie...
Osiagi sa nieco gorsze niz na Pb ale przy zwyklej jezdzie jest to prawie nieodczuwalne. Spalanie wzroslo dokladnie o tyle ile zapowiadali w warsztacie - 25%. Pali 12,5 L / 100 km, przed zalozeniem instalacji palil 10 L / 100 km (po miescie).
Najwazniejsze jest i tak to gdzie sie tankuje paliwo, ja z doswiadczenia polecam Shell'a, natomiast szerokim lukiem radze omijac stacje Auchan oraz wszelkiej masci NoName'y gdzie gaz aromatem przypomina baki po fasolowej
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)