No wiec byłem u goscia. Z daleka łądne autko...gosć nie handlarz, mlody koleś do ugadania dość. Zrobiłem tylko 1 zdjecie fonem ale do dupy jest bo juz ciemno było. NA zdjeciu pękająca szpachla na słupku lewym na dole koło listwy progowej tej czarnej plastikowej
Otwarłem bagaznik a tam do POŁOWY wnęki koła zapasowego (którego nie ma) ślady po klepaniu tak jakby wczoraj jescze hehe - dosłownie świerze młotki odbite po blacharzu. Czyli pól dupy nie było. Szczeliny miedzy klapą a błotnikami sie nie zgadzaja (to mało powiedziane nie zgadzają). Drzwiami kierowcy trza solidnie trzasnac zeby sie zamkneły ale tylko na zamknietym dachu (złe spasowanie chyba - zawiasy wybite vo szrpałem drzwami w góre i dół) Następnie - auto całe w SZPACHLI która PĘKA z NADMIARU dosłownie kit na kicie..auto wazy wiecej niż w papierach ma. całe posiadane w około KAZDY element prany z kazdej strony. Zderzak tył od dzwona starego wygięty ale to mozna naprawić bo starczy opalrka zagrzac i spasowac (wiadomo potem malować) Lew siedzenie wytarta skóra do białosci a licznik BUHAHAH 133 tysiecy:) LOL!!! Pytałem sie goscia kiedy cofał szafe....a ten powiedział ze NIE ON:) ok nie wazne...kazde audi na allegro jest cofane. Progi od spodu całe w baranku i nieco krzywe tam gdzie sie łapie na płyte.
Dach sie kłada i rozkłada idelanie, bez niepotrzebnych trzasków pisków itp. i wygląda jak nowy...nie wiem czy zmieniany czy nie ale ładny
Silnik - na tym sie nie znam ale ładnie pracuje równomiernie, wg zegarów dodatkowych to maxymalne cisnienie miał na wolnych obrotach ale był zimny a na zimnym to kazdy wiecej bije barów. Silnik nie myty bo widac mase kurzu ale czysty,okolice silnika też czyste. Nie jechałem tym wiec wiecej nic nie wiem. Gosc ugodowy, mozna smiało bić z ceny
Dla kupującego - podstawa jechac na geometrie i 200 km/h jak sie prowadzi. To auto alb miało kilka strzałów albo jednego takiego na maxa. lakier wszedzie taki sam wiec sądzę, że było zrobione do sprzedazy całosc. Wszedzie smieci i takie same porazki lakiernicze
Pasuje go zVAGowac i go przeprostowac na zakopiance i kogos co mechanike ma w jednym palcu...Jak all zagra to za 12 000 mozna brac. Za te pieniądze rarytasów nie znajdziesz.
pzdr