.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.lis.2024 22:33:11

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: czy ktoś montował już taki termostat?
PostNapisane: 20.lut.2005 15:08:04 
Użytkownik

znalazłem na allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=42665699 ,czy warto zachodu,bo pieniądze są małe:))może ktoś już zakładał taki ,i jak już to czy działa poprawnie?pozdawiam.

Tytuł: termostat
PostNapisane: 20.lut.2005 15:25:04 
Użytkownik

Według mnie jest to termostat jak każdy inny. Każdy jest zgodny z jakąś tam normą i nie mam pojęcia jak może wpływać na zużycie paliwa lub oleju. Jest to zwyczajny kit ąeby kogoś naciagnąć. Jak nie musisz wymieniać to nie kupuj- takie jest moje zdanie. A jak już musisz wymienić to kup w sklepie, bo jak tu doliczysz koszt przesłania to wyjdzie to samo. Termostat jest banalnie prostym urządzeniem, które otwiera się przy pewnej temparaturze i nic nowego tu nie wymyślą. Pozdro!!!

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 15:33:21 
Użytkownik

właśnie musze wyminić bo nie trzyma mi temperatuty,jadę do Łodzi od siebie ok 110 km.a silnik ma średnio 70 stopni tylko do 80 podnosi się przydłuższej jeżdzie z prędkością 120 km/h..ale popytam się jeszcze w sklepie,....

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 15:54:27 
Użytkownik

Wiesz jak na tą cene to typ mógł spokojnie jeszcze dopisać, że podnosi moc o 15% i dodaje 30Nm... ;-)
W sklepie możesz kupić takie same g!@#$ , a w razie reklamacji nie będziesz musiał p!@#$%^ się z wysyłaniem !

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1