Paweł Olsztyn napisał(a):
a nie rzucil haslo ze organizujesz zlot i to tyle nic wiecej cie nie obchodzi
gdyby wszystko nam wychodzilo i bylo by zapiete na ostatni guzik,to organizowalibysmy oficjalne platne zloty
(chociaz i na takich zdazaja sie przykre incydenty,nawet czesciej niz na nieoficjalnych
)
ja nie uwazam sie za jakiegos organizatora,chcialem tylko zebrac jakas tam grupe zapalencow(motomaniakow) ,aby spedzac raz na jakis czas w milym gronie ,sympatycznie czas.na prawde nie chce i nie mam ochoty nikomu matkowac,ja czulem sie w miare bezpiecznie,a jak ktos nie byl bezpieczny,dlaczego na miejscu nie zwrocil uwagi ludziom"stwarzajacym zagrozenie",a nie po wszystkim potrafi wylewac tylko swoje zale.czy trzeba wszystkich prowadzic za raczki???uwazam ze chyba i tak jest o wiele lepiej raz na jakis czas pojechac w milym gronie i wyszalec sie na lotnisku wylaczonym z ruchu,niz szalec po miescie..
i zebys mnie zle nie zrozumial,nie pisze tego do ciebie tylko ogolnie,sa to moje odczucia,po tym jak niektorzy wypowiadaja sie negatywnie,a co jest najlepsze w wiekszosci nieobecni ,albo ci co przyjechali tylko popatrzec
Paweł Olsztyn napisał(a):
1kowal1 osobiscie niemam nic do ciebie wiec sie nie obraz wypowiadam tylko swoje zdanie ale moze poprostu zapraszajmy tylko tych za ktorych nie trzeba sie wstydzic ?
uwazam to za pomysl jak najbardziej trafny,ale zawsze trafi sie ktos kto dowiedzial sie ,a nie powinien,albo ktos komu zdazylo sie cos odwalic
nie chcialem nikomu zabraniac,kazdy mogl przyjechac
ale widac ze trzeba z tym skonczyc i bawic sie w swoim gronie...
pozdro wszystkim motomaniakom