.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lis.2024 11:53:31

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11.paź.2007 05:48:34 
Użytkownik

pilachgt napisał(a):
Heveliusz napisał(a):

A mówienie, że kogoś stać na W12, to stać go na serwis, to bzdura. Te auta są tanie jak barszcz (oczywiście jak na topową limuzynę w najbogatszej możliwej wersji i w danym roczniku), ale serwis jest po prostu koszmarny.

w pytonie zwykly serwis polegajacy na plynach, filtrach( i bodajze swiece) to bylo albo 3800 albo 4500. wiec mozna sobie wyobrazic ile inne rzeczy beda kosztowac.

kolejny raz dzieki za komentarz , co do w12 którą jeździłeś to rozmawiałem z kolesiem który ja sprowadził on jest bodaj z Gubina.
W Niemczech jest dość dużo w12 po panach prezesach , czasem tygodniami stały bez przebiegu były brane w bardzo korzystny leasing i serwisowane w ASO potem gonione po co brac rozbitka ? wracając do tematu to jestem wyleczony bo po co mi auto które za miast cieszyć ma okazać się pasztetem. A jeśli chodzi o znaczki
to sa dla mnie zbedne , mam a8 stylizowane na S8 ale jak bym przyczepił znaczki od s-ki czuł bym się jak palant. pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 11.paź.2007 16:57:26 
Użytkownik

jezeli o mnie piszesz to sie mylisz. ten w12 przyplynal z usa

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1