Witam...no i już wiemy o ile stopnieje mój portfel...
wczoraj dowiedziałem się że sterownik pompy nadaje sie tylko i wyłącznie do wymiany, żeby było śmieszniej ktoś już w nim grzebał i po druciarsku go "naprawiał" więc nie mogł długo działać...od strony technicznej pompa podobno też nadawała się tylko do regeneracji...niby wg mnie dawała podczas kręcenia dobre ciśnienie,ale ponieważ jestem laikiem w temacie pomp więc może to i prawda a może nie,tego sie raczej już niedowiemy...tak czy siak zdecydowałem się na całkowitą regeneracje pompy i oczywiście z gwarancją...no i tu pytanie...ile wg Was ta gwarancja powinna obowiązywać? Przypominam że VP44 regeneruje BOSCH Serwis...
Całą reszte powymieniałem tak jak opisałem to wcześniej,dodatkowo zmienione zostały podkładki pod wtryski...jaki będzie efekt zobaczymy,już prawdopodobnie jutro...jeśli nie to dopiero w poniedziałek...
Podsumowując,finansowo dostałem mocny strzał na mostek,aż tchu zabrakło...łaczny koszt to 5,5tyś PLN...no ale licze na to że teraz to może być tylko lepiej...
jacekw13...niechce Cie straszyć ale możliwe że czeka Cie to samo co i mnie...ale myśle że koledzy którzy mają tu tysiąc razy większe doświadczenie w temacie odemnie coś Ci poradzą i problem zniknie,tak czy siak trzymam kciuki...