Witam,
znalazałem takie oto ogłoszenie:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3749799
Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć o co chodzi z limitowaną wersją business, co powinno wchodzić w jej skład (czy nie powinno być np. komputera pokładowego, bo na zdjęciu wygląda, że go nie ma)?
Przy takim przebiegu (jeżeli jest on rzeczywisty, bo jakoś nie wierzę) jak się domyślam to skóra powinna wyglądać prawie jak nówka? A jak powinna wyglądać skórzana kierownica po tym przebiegu (całkiem gładka czy jeszcze trochę chropowata)?
Czy nie powinien mieć koło skrzyni biegów przycisku Diff (miałem taki w S4), w końcu to tez quattro? Czy quattro w tej wersji jest permanentne czy dołączane?
Zastanawia mnie czemu jest skóra na fotelach, a boczki drzwi są welurowe...
Napisane jest, że ma kontrolę trakcji, ale czy nie powinien mieć wtedy przycisku ABS AUS, bo wydawało mi się, że to jest połaczone?
Przy klamce kierowcy w środku jest przycisk od otwierania szyb, czy tak wychodziło z fabryki w tej wersji, bo przecież od kierowcy są zespolone przełączniki od wszystkich szyb, więc po co jeszcze ten?
Poradźcie mi na co szczególnie zwrócić uwagę przy oględzinach (mam A6 AAT, więc mniej więcej wiem, ale wszystkie dobre rady mile widziane).