.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lut.2025 17:05:54

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Czy może ktoś zerknąć na to okiem ?
PostNapisane: 12.lis.2007 11:35:42 
Użytkownik

Oglądał ktoś z was, którąś z tych ofert ? Jeśli nie to poproszę chociaż o waszą opinie odnośnie tych ofert.

1. http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3738433

2. http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3713264

3. http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3641286

4. http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3754548

Będę wdzięczny z każdy drobny komentarz komentarz.

Tytuł:
PostNapisane: 12.lis.2007 11:45:39 
Klubowicz

tyle moge napisac ze w zadnym ogloszeniu nie wyswietlaja sie zdjecia.

Audi A6c4 Ael Avant Quattro ECO Power by' To JA !
Audi 100 C4 red
Audi A3 1.9 8L
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 12.lis.2007 13:38:12 
Użytkownik

linki juz chodzą na każdym ogłoszeniu fotki marnej jakości ,jak by sprzedawca miał coś do ukrycia itp. Najlepiej nich ktoś podjedzie i popatrzy w realu ,bo z tych fotek to sie nawet wróżyć nie da ;)
mi zaden nie podchodzi ,mam wrażenie ze są mocno zmęczone ,ale to tylko moje zdanie pozdr.

ALL BEL 2013-

Tytuł:
PostNapisane: 12.lis.2007 14:07:21 
Użytkownik

Lokalizacja: Biała Podlaska Ostrzeżen : tysiąc pięćset sto dziewięćset
i znowu sie nie wyswietlaja.Cos jest ni etak z Otomoto :/

A6 C4 2.5 TDI AEL avant '95 - Było
S6 C4 4.2 AEC avant quattro '96 - Było
A6 C4 2.5 TDI AEL sedan quattro '97 - Było
A6 C4 2.8 AAH sedan quattro '94 - Było
100 C4 2.8 AAH avant quattro '93 - Było
BMW E61 530 M57N D30
BMW E39 520 M52 B20

Tytuł:
PostNapisane: 12.lis.2007 16:45:04 
Użytkownik

Mam pytanie do ciebie ... czy ty wogole cos ruszasz sie za tymi autami ???? wyszedłeś z domu zeby chodz ogladnać zobaczyć??sorry ale wrzucasz juz chyba 3 czy 4 post z tymi a3 i nic nie wybrałeś za niedługo nikt ci nie będzie chciał odpisać...To nie jest śmietnik ofert ( ja szukam auta 2 miesiac i jakoś nie wrzucam każdego którego zobacze na forum,chodz ja myśle ze ty widzisz na otomoto i myslisz czy warto) Ty byś chciał zeby ktoś ci do domu przywiózł z vagował powiedział ze dobry ty wrzucił na akp logi, zdjecia i wtedy może kupił jakby to był tdi...
tu jest ładne a3 tylko ze benzynka w dobrym stanie ,ogladałem , za tyle ile chcesz wydać dobra alternatywa założyć gaz nawet za 3 tys i jeżdzić
http://moto.allegro.pl/item267365942_au ... ronic.html

Tytuł:
PostNapisane: 12.lis.2007 23:01:33 
Użytkownik

Przemysław napisał(a):
Mam pytanie do ciebie ... czy ty wogole cos ruszasz sie za tymi autami ???? wyszedłeś z domu zeby chodz ogladnać zobaczyć??sorry ale wrzucasz juz chyba 3 czy 4 post z tymi a3 i nic nie wybrałeś za niedługo nikt ci nie będzie chciał odpisać...To nie jest śmietnik ofert ( ja szukam auta 2 miesiac i jakoś nie wrzucam każdego którego zobacze na forum,chodz ja myśle ze ty widzisz na otomoto i myslisz czy warto) Ty byś chciał zeby ktoś ci do domu przywiózł z vagował powiedział ze dobry ty wrzucił na akp logi, zdjecia i wtedy może kupił jakby to był tdi...
tu jest ładne a3 tylko ze benzynka w dobrym stanie ,ogladałem , za tyle ile chcesz wydać dobra alternatywa założyć gaz nawet za 3 tys i jeżdzić
http://moto.allegro.pl/item267365942_au ... ronic.html

Czemu się mnie czepiasz, już mi ręce opadają...
Chcesz wiedzieć ? Byłem już w Hamburgu pojechałem po samochód ale prędzej znajomy nie dał zaliczki za ten samochód i przed moim przyjazdem został sprzedany odrazu za gotówkę z miejsca. Więc mi się nie dziw, że wklejam bo nie potrzebuję dodatkowych wydatków, żeby jeździć od oferty do oferty, a w szczególności jak ja jestem zielony w tych sprawach. A znajomym wkońcu puszczą nerwy i powiedzą, żebym sam się nauczył oceniać samochód. Ale po co ja mam się uczyć oceniać samochód jak to jest tylko jednorazowy wypadek ?
Dlatego przestań mieć do mnie pretensje o to, że zaśmiecam forum. Z tego co widzę nikomu to nie przeszkadzało i nie zwrócił mi uwagi, tylko Ty napisałeś takie coś... Nie wiem czemu masz do mnie pretensje... Robisz mi wyrzuty za to, że na przeznaczonym do tego forum próbuję zaczerpnąć informacji w takowy sposób ?

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 13.lis.2007 07:14:26 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Niestety prawdą jest że na odległość auta nie kupisz i mnie osobiscie też dziwi takie podejście do sprawy.
Musisz się liczyć z pewnymi kosztami przed zakupem autka - trzeba trochę pojeździć, diagnozować , rozmawiać ... innej opcji nie ma :(

Tytuł:
PostNapisane: 13.lis.2007 07:40:27 
Klubowicz

A ja się z Wami Baskecior i Przemysław nie zgodzę. Przecież może ktoś kto przykładowo mieszka w okolicy podskoczyć i zobaczyć (nawet jeśli się za bardzo nie zna) czy choćby na pierwszy rzut oka to nie szrot. Po kiego grzyba ma zasuwać dajmy na to 300 km żeby na miejscu okazało się że nie warto tego choćby pod VAga podłączać. Ludzie powinni sobie pomagać, przynajmniej Ci z AKP :P

Tytuł:
PostNapisane: 13.lis.2007 12:33:09 
Użytkownik

Auto: AEL
witam

dla mie jak gosc wyciaga radyjo to juz jest padlina...

w pierwszej lampa zaparowana, moze kamień, lub dzwon...

pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 13.lis.2007 15:17:03 
Użytkownik

Źle mnie zrozumiałeś ja sie ciebie nie czepiam !!!! broń panie boże !!!! Tylko musisz sie naprawde ruszyć za autem pojedz tu tam podzwon po ogłoszeniach spodoba ci sie wrzuć na forum(kupno samochodu ta sa same wydatki, i trzeba sie z tym liczyć) , sam chetnie pomógłbym Ci (no ale niestety mieszkamy w roznych rejonach polski ) I wiem że sie nie bardzo orientujesz w tym wszystkim ale naprawde nikt ci powie ze zdj to jest dobre tak to można kupić...upatrz sobie kilka samochodzikow przejedz zobacz co to jest spodoba ci sie popros chlopakow na forum napewno ktos ci pomoże ocenić faktyczny stan... - nie trzeba mieć vaga zeby kupić dobry samochód

-Nie chciałem cie urazić ale naprawde to wyglada tak jakby ktoś wrzucał sobie linki a3 a tak zobacze co powiedzą... A z takimi autami jest niestety tak ze jak jest ładne i tanie to nie ma czasu sie namyślać tylko biore albo nie jutro go już nie ma...Nie jeden był przypadek ze tu sobie ktoś znalazł oferte o ktora ktos pytał i poprostu pojechał i kupił :D:D:D

Ja ogladałem juz kilkanaście samochodów i nie konsultuje tego kolegami z akp bo poprostu nie wpadły mi w oko, jedynie ta a3 co ci wysłałem link tylko ze ona przekoczy juz mój budżet bo musiałbym założyć kuchnie gazową ...

I nie zniechęcaj sie bo nie jeden szukał rok samochodu napewno jest ci pisany fajny i porządny samochodzik!!!Sorrki uniosłem sie wczoraj miałem troche zły dzień
Pozdrawiam miłego dnia :):)

Strefa czasowa: UTC + 1