Przemysław napisał(a):
Mam pytanie do ciebie ... czy ty wogole cos ruszasz sie za tymi autami ???? wyszedłeś z domu zeby chodz ogladnać zobaczyć??sorry ale wrzucasz juz chyba 3 czy 4 post z tymi a3 i nic nie wybrałeś za niedługo nikt ci nie będzie chciał odpisać...To nie jest śmietnik ofert ( ja szukam auta 2 miesiac i jakoś nie wrzucam każdego którego zobacze na forum,chodz ja myśle ze ty widzisz na otomoto i myslisz czy warto) Ty byś chciał zeby ktoś ci do domu przywiózł z vagował powiedział ze dobry ty wrzucił na akp logi, zdjecia i wtedy może kupił jakby to był tdi...
tu jest ładne a3 tylko ze benzynka w dobrym stanie ,ogladałem , za tyle ile chcesz wydać dobra alternatywa założyć gaz nawet za 3 tys i jeżdzić
http://moto.allegro.pl/item267365942_au ... ronic.html
Czemu się mnie czepiasz, już mi ręce opadają...
Chcesz wiedzieć ? Byłem już w Hamburgu pojechałem po samochód ale prędzej znajomy nie dał zaliczki za ten samochód i przed moim przyjazdem został sprzedany odrazu za gotówkę z miejsca. Więc mi się nie dziw, że wklejam bo nie potrzebuję dodatkowych wydatków, żeby jeździć od oferty do oferty, a w szczególności jak ja jestem zielony w tych sprawach. A znajomym wkońcu puszczą nerwy i powiedzą, żebym sam się nauczył oceniać samochód. Ale po co ja mam się uczyć oceniać samochód jak to jest tylko jednorazowy wypadek ?
Dlatego przestań mieć do mnie pretensje o to, że zaśmiecam forum. Z tego co widzę nikomu to nie przeszkadzało i nie zwrócił mi uwagi, tylko Ty napisałeś takie coś... Nie wiem czemu masz do mnie pretensje... Robisz mi wyrzuty za to, że na przeznaczonym do tego forum próbuję zaczerpnąć informacji w takowy sposób ?
Pozdrawiam.