.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 05.kwi.2025 15:25:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22.lut.2005 21:58:44 
Użytkownik

Przyłącze sie do postu z innym zapytaniem w kwestii car audio.
Który zestaw głośników wybrać: JBL czy Hertz. Chodzi o midbas (160mm) i tweeter na zwrotnicy. Zapodać to z radia, czy jakiś wzmak 2 kanałowy?
Dodam że audio maniakiem nie jestem i mam drewniane ucho :D To ma po prostu ładnie grać.

Tytuł:
PostNapisane: 23.lut.2005 17:41:19 
Użytkownik

wracając do poprzedniego tematu,to chce wam podziękować i dodam że z racji ograniczonych funduszy wybór mój padł na ALPINE 9827 RR.Myślę że podświetlenie też będzie ładnie pasować do całości autka,jeszcze raz dzięki :)

Tytuł:
PostNapisane: 24.lut.2005 20:16:15 
Użytkownik

Auto: 80 Avant
wowo napisał(a):
Przyłącze sie do postu z innym zapytaniem w kwestii car audio.
Który zestaw głośników wybrać: JBL czy Hertz. Chodzi o midbas (160mm) i tweeter na zwrotnicy. Zapodać to z radia, czy jakiś wzmak 2 kanałowy?
Dodam że audio maniakiem nie jestem i mam drewniane ucho :D To ma po prostu ładnie grać.

Definitywnie Hertz (tylko ESK lub wyżej). Jeśli masz fundusze to zapodaj wzmaka. To zawsze rozrusza głośnik.

Pozdro

Tytuł: JASNE ŻE ALPINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostNapisane: 03.mar.2005 21:52:26 
Użytkownik

TYLKO ALPINA!!!!!!!!!!! :peace: Z POŚRÓD RADYJEK, KTÓRE MIAŁEM PRZYJEMNOŚĆ POSIADAĆ A TROCHĘ ICH BYŁO (BLAUPUNKT,PIONEER,SONY,JVC,KENWOOD,CLARION,, - WSZYSTKIE NALEŻAŁY DO WYŻSZYCH MODELI BO JAK SŁUCHAĆ TO SŁUCHAĆ NA PORZĄDNYM SPRZĘCIE) TYLKO ALPINA MA TO COŚ :peace: .POPROSTU KOII USZY WYDOBYWAJĄCYMI SIĘ ZEŃ DZWIĘKAMI.MOŻNA JĄ REWELACYJNIE WYSTEROWAĆ,DOSTROIĆ DO WYMAGAŃ KAŻDEGO ODBIORCY. :peace: JAK MASZ KASIORE I NIE POPRZESTANIESZ NA WBUDOWANYM EQUALIZERZE,TYLKO DORZUCISZ PROCESOR DZWIĘKU OTRZYMASZ WOGÓLE NIEPOWTARZALNY SPRZĘT. :peace: BARDZO SIĘ EMOCJONUJE JAK MÓWIE O ALPINIE,ALE TO WŁAŚNIE JEJ MOC.POZOSTAWIA W CZŁOWIEKU PIĘTNO NA CAŁE ŻYCIE.KAŻDE RADIO, KTÓRE MIAŁEM PO ALPINIE BYŁO NIE TAKIE.PORÓWNYWAŁEM JE DO NIEJ.KUP ALPINE BO TO REWELACYJNY SPRZET.OBECNIE SAM CZATUJE NA OKAZYJNĄ ALPINKE Z WYŻSZEJ PÓŁKI.kAŻDY KTO LIZNĄŁ TROCHE SPRZĘTU POWIE CI TO SAMO -"alpina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Tytuł:
PostNapisane: 03.mar.2005 21:55:23 
Klubowicz

Wyłącz CAPSa... nie lubimy jak ktoś krzyczy!!

Tytuł:
PostNapisane: 04.mar.2005 09:36:31 
Użytkownik

troche późno ta odpowiedź. Kupiłem JBL i 4 kanałowca Blaupunkta., We wtorek montaż, zobacze jak to zagra. Przy okazji może wymienie jednostke sterującą :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1