SLOVIAN napisał(a):
Kolego nie nabijam sobie postow bo mnie to wa...i czy mam 1 posta czy 100 000.
Mysle ze post jest jak najbardziej na miejscu a nie na miejscu jest twoja,lekko bezsensowna, samarytanska dywagacja.
Do p. Sway , o odpowiedzi na ktore pytanie pani mowi? ''co musze wiedziec zeby kupic audi ...'' - no comment. Rozumiem ze chroni pania taki ''kobiecy immunitet'' i tego typu zupelnie nie sprecyzowane pytanie jest wg pani ok. A jezeli napisze ze pani tak pyta bo jest kobieta, a jak dodam ze blondynke to posadzi mnie pani o dyskryminacje plci pieknej...itd,itd...
P.S. Sorki ze pisze toppic w tym dziale,ale nie moge pozostac obojetnym na niektore rzeczy.
Na tym polega demokracja kolego, że nie wszystko musi ci się podobać. Dziewczyna prosi o pomoc, nie masz ochoty pomagać to się nie wcinaj, powtarzam. Chyba, że jesteś osobnikiem, który po prostu musi, dorzucić swoje trzy grosze, bez względu na to czy są na temat czy nie.
By the way, patrząc na tytuł tej dyskusji to twój post jest kompletnie nie na temat.
Do SWAY, sorry za kolegę, ale jak widzisz większość z nas stara się pomóc jak potrafi. Jak wiesz wyjątek potwierdza regułę...