witam!!! latalem sobie po mieście i na blacie wyskoczyło mi około 95 stopni!!! zaniepokoiło mnie to gdyż jak wczesniej carl podłaczał mi pod Vaga to przy temperaturze na blacie 90stopni na laptopie pokazało 97 wiec teraz jak miałem powyżej 90 na blacie to mogło dojśc nawet do 100 albo i ponad!!! ale zwolniłem i wskazówka zeszła do 90. i nawet przy temperaturze 90 nie miałem ciepłego powietrza w aucie dopiero po jakimś czasie zaczęło lecieć a tak było cały czas zimne jakbym jechał na klimie ale nie jechałem i tu jest prtoblem bo miałem ustawione na climatroniku tak jak zawsze na ciepłe powietrze!!! o co chodzi!!! pomóżcie!!! Carlu, Meszrumie licze na was!!! zapomniałem dodac ze dzisiaj przy odpaleniu zapaliła mi sie kontrolka wody!!! otworzyłem maske i było troche koncentratu wiec dolałem wody!!! po czym pojechałem do pana tomka urbaniaka i jego brat powiedział ze wszystko jest ok tylko zebym dolał wiecej koncentratu bo teraz to co mam wytrzyma mi tylko do -22stopni
_________________ śmierć zawsze wsiada z nami do auta i cierpliwie czeka na nasz błąd!!!
Ostatnio edytowano 14.gru.2007 16:05:56 przez BOSE, łącznie edytowano 2 razy
|