.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lut.2025 21:33:09

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: co o nim sadzicie prosze o pierwsze spostrzezenia
PostNapisane: 29.gru.2007 16:39:12 
Użytkownik

http://moto.allegro.pl/item290339858_au ... anska.html

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 16:58:49 
Użytkownik

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... t=american

Jego pytaj, to samo ogloszenie.

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 17:35:17 
Użytkownik

jeśli pytasz o pierwsze spostrzeżenia to :
- podziwiam ludzi któży tym jeżdżą lub chcą jeździć
- nie wyglada rewelacyjnie
- stylizowany na a6 w 90% oznacza po nie złym dzwonie
- nie wiem jak z częściami czy napewno wszystkie cześci są identyczne z europejskimi wersjami ???? ja znam przypadki samochodów identycznych z pozoru a w gruncie rzeczy np szyba przednia inna jest u nie pasuje itd itd ale to już znawców pytaj
- plastrami pozaklejane tylne światła
myśle że raczej są to już zwłoki audi 100 - ale z 2 strony małe pieniażki to cudów bym sie nie spodziewał

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 17:43:38 
Użytkownik

Kolego, trzeba bylo napisac ze to twoje auto, i co o nim sądzimy..

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 17:48:04 
Użytkownik

Auto: C7
Jednym słowem SZROT :D

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 17:50:33 
Użytkownik

rafala6 napisał(a):
Jednym słowem SZROT :D

:) :D tego własnie słowa brakowało w mojej wypowiedzi :D:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 18:00:47 
Użytkownik

kupa zlomu :peace: :):

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 18:09:37 
Użytkownik

A nikt nie widział...oprocz autora 2 postów o niczym :(: Jak w klubie masz pogonic to nie licz na wielu zainteresowanych, jak szrota masz to sie zapytaj jak naprawić (nie kazdy ma IDEALES auto) . Jak chcesz naprawic, to nie pisz ze chcesz sprzedac lub co sadzimy.

Pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 18:35:30 
Użytkownik

a ja sądze ze jest to auto normalnie wyeksplatowane jak na swoje lata, czy ktos oczekiwal igly chyba nie a okreslenie zlom czy szrot jest nienamiejscu.niech ci co tak pisza pokaza co maja albo czego sie dorobili to pogadamy bo jak dobrze widze to nektorzy maja po 19 lat zdjecia w podpisie auta taty ktory jest bedzie splacal przez 8 lat a sami smigaja tramwajem i wielce kozacza bo niemaja nawet prawka albo maja i tata daje im czasem karniaka z imprezy jak popije.

Audi V8 3.6 { Full wypas ]
Audi 90 Quattro 2.3
VW Passat B5FL HIGHLINE 2.5 V6 TDI AKN 4MOTION.

"Dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 19:01:06 
Użytkownik

no tak padły ostre słowa aczkolwiek zakładający wątek sam prosił o tego typu opinie - proponuje zamknać wątek bo to do niczego dobrego nie prowadzi...

a samemu zainteresowanemu poprostu pojechać na giełde wycofać zdj z internetu bo to mu tylko szkodzi....Pozdrawiam serdecznie

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 19:22:55 
Klubowicz

IMHO wszystko zależy od ceny. Nakładka na kierownicy może świadczyć o przebiegu zaniżonym w stosunku do oryginału o ok 50% (zgadłem??), do tego przód A6 (jak koledzy wspomnieli to się robi głównie po dzwonie - ale to nie nowe auto), z tyłu te plastry są tragiczne - nie macie w sklepach przeźroczystych? Skrzynia po remoncie (popraw w aukcji bo robisz sobie wstyd) może świadczyć, że coś Ci w niej dalej nie bangla, że tak szybko sprzedajesz. Generalnie in minus brak quattro (przy automacie dość przydatne) - słowa nie ma o tym jaka tam instalka LPG siedzi (więc z definicji zakładam, że podciśnieniowa)... w związku z powyższym nie sądzę abyś na szybko wziął za nią więcej jak 10000 zł.

Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że to paździerz - nie obraź się, to takie pierwsze wrażenie jak spojrzałem na zdjęcia i może to nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością...

P.S.
Przyślij troszkę śniegu do Wafki bo się chyba nie doczekam :/

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 19:36:01 
Użytkownik

samochód jak samochód stary i moim zdaniem po dużym strzale z przodu jeżeli twój to sam wiesz najlepiej jeżeli chcesz go kupić to daj sobie spokój bo możesz zrobić sobie krzywdę ktoś go zle powyciągał i widać to popatrz jak lewy narożnik schodzi w dół nie mam nic do starych aut i sam jeżdże "antykiem" ale to nie jest wolny samochód a jest żle zrobiony poprostu możesz się zabić na autostradzie. taka jest moja opinia :) pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 19:42:56 
Użytkownik

A ja powiem, że jak się chce zrobić dobre wrażenie, to nie należy używać taśmy - to wróg dobrego wrażenia!!
Do tego poza przodem, który zazwyczaj wymienia się po dzwonie (tylko fanatycy zmieniają w takim starym aucie przód dla zabway - ale oni nie używają taśmy ;) ), także tył miał coś grzebane. Świadczy o tym choćby lewy kierunek, który jest pomarańczowy (bo zapewne był znacznie tańszy), a prawy jest już czerowny (dlatego fotki są tylko z jednej strony??)..
Jedyne co na plus, to środek, ale jak znam życie to znajdziemy w nim parę kwatków jeszcze (jak choćby nie działający wyświetlacz BC)...

Podsumowując - Dziewica to nie jest - przynajmniej raz w przód i w tył dostała ;)
Nie wiem czemu służy ten wątek tak naprawdę :/

Nie pastwmy się już nad tym autem i zamknijmy ten temat... :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2007 19:49:01 
Klubowicz

Heveliusz napisał(a):
ale jak znam życie to znajdziemy w nim parę kwatków jeszcze (jak choćby nie działający wyświetlacz BC)...

O tym zapomniałem napisać, ale też zauwazyłem :peace:

Jak autor będzie chciał to zamkniemy wątek... ale sam chciał naszej opinii - cóż.. nie jest to żadna ikona, ale cena czyni cuda.

Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2007 00:13:23 
Klubowicz

odłażąca farba na zegarach :(
urwany uchwyt od otwierania schowka
wiszące kable przy kierownicy
przód opisany wcześniej
tył opisany wcześniej
gaz :( opisany wcześniej
skrzynia opisana wcześniej
na plus to ładny wzór felg :D

hmm powiem tak auto do poprawek
nie wiem jak mocno dostało
gaz i skrzynia pewnie do poprawki :(
ja nbym sobie odpuścił to auto , chyba, że brać z nastawieniem na robienie go

Audi Competition AWX <- BYŁO
Audi 80 AAH <- BYŁO
BMW E30 M20B25 <- BYŁO
Audi 80 KK quattro <- BYŁO
Audi 80 AAN quattro JEST DO DZIŚ 600 PS 700 NM by SLG
Audi S2 3B quattro <- BYŁO
Audi 200 MC Sport quattro <- BYŁO
Audi 100 NF Sport quattro <- BYŁO

Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2007 01:04:37 
Użytkownik

jak czytam te wasze opinie to tym bardziej uswiadamiam sie w tym przekonaniu ze g..... wiecie i piszecie tylko dla zabawy dzwony to maccie w glowie ,jak by ktos nie napisal ze skrzynia jest po remoncie to byscie napisali ze trzeba remont zrobic ten kolega co napiasl ze urwany uchwyt od schowka smiech on jest tylko nie domkniety Reszta opini tez bezpodstawna mialo to tylko udowodnic ze sa tu ludzie niekompetentni i piszacy tylko dla zabawy. Chciallbym zobaczyc wasze auta.widzialem auta w mlodsze w ktorych zmieniano stylistyke i nie byly po dzwonie . to tyle fanatycy

Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2007 01:08:20 
Użytkownik

wacekbb napisał(a):
jak czytam te wasze opinie to tym bardziej uswiadamiam sie w tym przekonaniu ze g..... wiecie i piszecie tylko dla zabawy dzwony to maccie w glowie ,jak by ktos nie napisal ze skrzynia jest po remoncie to byscie napisali ze trzeba remont zrobic ten kolega co napiasl ze urwany uchwyt od schowka smiech on jest tylko nie domkniety Reszta opini tez bezpodstawna mialo to tylko udowodnic ze sa tu ludzie niekompetentni i piszacy tylko dla zabawy. Chciallbym zobaczyc wasze auta.widzialem auta w mlodsze w ktorych zmieniano stylistyke i nie byly po dzwonie . to tyle fanatycy

Panu juz podziekujemy :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2007 01:12:08 
Użytkownik

atal -star zabolalo?

Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2007 01:16:06 
Użytkownik

wacekbb napisał(a):
atal -star zabolalo?

Sądze że Ciebie zabolała prawda o Twoim samochodzie i próbujesz w panice jakoś dociąć tym którzy je oceniali :D

Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2007 01:20:14 
Klubowicz

Wacek - nikogo nic pewnie nie boli - ja rozumiem, że Twoje auto miało się spotkać z ogólnym OCHHHHH i ACHHHHHHH i się tak nie stało... jesteś więc zawiedziony - cóż... zdarza się. Na podstawie zdjęć każdy pisze to co uważa... Rozumiem, że bardzo chcesz sprzedać parcha który pali prawie 20l gazu a do tego niezbyt szybko się rozpędza - znam ten ból - też takiego sprzedawałem pół roku temu z tym, że w manualu :P Mój był w jeszcze gorszym stanie choć na fotkach wyglądał pięknie (magia obiektywu). Ja jednak tego nie ukrywałem... Chciałeś naszej opinii to ją dostałeś - mogłeś w pierwszym poście napisać, że to Twoje auto a nie kazać nam się domyślać... Zachowujesz się troszkę jak panienka.

Mam jedną prośbę - możesz wstawić fotkę kierownicy bez tego badziewia na niej? Dlaczego w ogłoszeniu nie napisałeś, że wyświetlacz między zegarami nie działa poprawnie? Co z tym gazem w końcu? Podciśnienie? czy może jednak sekwencja? Bronisz się pustymi słowami - my możemy tylko domysłami walczyć... bo auto można na 100% ocenić dopiero jak się je zobaczy - jedno jest pewnie - po obejrzeniu tego ogłoszenia osobiście bym nawet nie brał pod uwagę tego samochodu.

Ostatnio edytowano 30.gru.2007 01:24:16 przez GrzesB, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1