.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lut.2025 21:31:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: A6/C5 2.8Q prośba o ocenę
PostNapisane: 05.sty.2008 11:51:03 
Użytkownik

witajcie co powiecie na temat tych A6; http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3796219 http://moto.allegro.pl/item292607594_ok ... obacz.html z góry dzięki.

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2008 11:56:07 
Klubowicz

Pierwsze fotki są tak zrbione aby nic nie było widać - ja nie wiem jak można aż tak zwalić taką prostą czynność - a więc przy takiej jakości "wykonania fotografii" nie jestem w stanie nic napisać. Drugie ogłoszenie - czy mi się wydaje czy fotel kierowcy jest przetarty? Auto ma "allegrowy" przebieg - chyba nie sądzisz, że ktoś jeździł nim po bułki do sklepu?

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2008 17:29:17 
Użytkownik

ciekawe ile beda kosztowac te a6 z tym silnikiem jak benzyna bedzie po 5zł lub nawet ponad 5 :/

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2008 17:38:14 
Użytkownik

Sander napisał(a):
ciekawe ile beda kosztowac te a6 z tym silnikiem jak benzyna bedzie po 5zł lub nawet ponad 5 :/

A nie była juz po 5 zł? Bo u mnie swego czasu byla... Kupujesz auto żeby zamiatac czy na pokaz? Jak juz na paliwie ktoś oszczedza to polecam TICO. I nie jestem zlośliwy.

EDIT:

Drugie ogloszenie srebrny avant. Oba zderzaki niby dolem szare jak fabryka przykazała. ALE! Przedni zderzak ciemniejszy kolor od budy (standard) a tylny jasniejszy (niestandard) Więc albo dupa albo przod byl malowany. Strkuturke na dól zderzaków mozna dobrac bez prolemów na mieszalniku. Pozostaje pytanie...co było malowane? Czy zderzak ktoryś góra czy tył błotnik (za jasny zderzak - zawsze sa ciemniejsze seryjnie plastiki w grupie VAG) Tyle ze zdjec.

Strefa czasowa: UTC + 1