hehe,fajne texty tu lecą, "spuscic w przepasc", "grzeje ze mozna zdechnac" hehe
wszystko jest zapewne pomalu do ogarniecia, dzisiaj zrobillem trase 300km i tak k...a zmarzlem w aucie ze musialem sie po drodze w cerfurze ogrzac
u mnie na klimatroniku tez temperatura zaczyna sie od 50 stopni (i o ile pamietam to czytalem gdzies na forum, ze tak ma sie zaczynac od 50 stopni i to jest prawidlowo),ale idzie za kazdym razem w gore,z tym ze niezgodnie ze wskazaniami deski, co prawda jak na desce w gore to i na klimatroniku w gora ,jak w dol to w dol,ale wskazania sie roznia i nie sa proporcjonalne,najgorzej, ze nie wiem od czego teraz zaczac sprawdzanie, bo nie wiem gdzie sprawdzic faktyczną temperature jaka jest w ukladzie.
jak u siebie mialem 77 stopni na klimatroniku to sprawdzilem dolny waz za termostatem i byl cieply, nie gorący,ale cieply doszedlem do wniosku ze moze termostat przepuszczac,ale z drugiej strony,byc moze dobrze przepuszcza a zle wskazuje klimatronik temperature...i teraz nie wiem od czego zaczac...
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
??
co ciekawe mam jeszcze tak, ze mam wlaczony caly czas nawiew na szybe, i leci cieple, jak dolacze nawiew na kratki to wtedy na kratki mi leci cieple a na szybe zaczyna leciec zimne,z tym ze nie za kazdym razem,raczej tak losowo,raz sie zdarzy raz nie..