.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.kwi.2025 23:17:09

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2005 14:49:30 
Klubowicz

i tak nie wiem o co Wam chodzi, ale jako już napisałem - nieważne.

Tytuł:
PostNapisane: 02.mar.2005 20:35:43 
Użytkownik

sadki napisał(a):
nieważne...
póki co mam pod pedałem 80 koni, więc tak drastyczne przemiany mi raczej nie grożą ;)

witam
mam przyjemność mieć takie auto(rs6) i rozumiem tego gościa z filmiku .Moje pierwsze reakcje gdy zacząłem jeździć tym autem były podobne . Wprawdzie nie wykonywałem tańców dookoła samochodu ale na głos komentowałem jego zachowanie na drodze i w zakrętach . Proszę mi uwierzyć to były same ochy i achy mimo ,że wczesniej jeździłem dobrymi autami( bmw 730, bmw 735 , ferrari f412, audi a8).
Jest taka droga którą niedawno odnowiono ---15 kilometrów samych bardzo ostrych zakrętów i stromych podjazdów i karkołomnych zjazdów . Jest mi bardzo dobrze znana i wszystkie moje auta były na niej testowane . Zakręty które poprzednimi autami brałem przy 80 km/h teraz przeszły na 100km/h i myślę , że mogło by być szybciej. Twardość zawieszenia jest tak dobrana ,że czuje się doskonale drogę . Mam nadzieję ,że mnie zrozumiecie gdy określę ją jako silnie dociskającą . Praktycznie zerowe odbicie.
Podczas jazdy tym autem postawową muzyką jest ,,8-cylindrów band,, --radia słucha się od czasu do czasu.
Efekty dżwiękowe wydechu są najlepsze gdy stoimy za samochodem . Dudnienie wydechu przy wolnych obrotach , przenosi wibrację na przeponę powodując świetne odczucia. Wibrujemy wraz z autem.
pozdrawiam
andrzej :peace:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1