dominikzz napisał(a):
Zastanawiam sie tylko czy jakkolwiek moge sie zabezpieczyc w ASO przed tym wymienianiem czesci jedna po drugiej ?? Bija sie w piers, ze ten amor na 100% jest nieszczelny co stwierdzili, ale nie dadza glowy czy to rozwiaze problem pompujacej pompy...
zapytaj gosci z ASO na jakiej podstawie sadza ze to sprezyny (a) tylne bo z twojego loga to zypelnie nie wynika i dlaczego chca wymianiac obie naraz???? moze dowiemy sie czegos czego jeszcze nie wiemy.
dominikzz napisał(a):
bledow zadnych nie ma.... i nie bylo, kalibracja zawieszenia zrobiona...
a jezeli nie ma i rzeczywiscie nie bylo to moze to powtwierdzac wersje ASO
dominikzz napisał(a):
nawet jak odbiore samochod i nie beda tego naprawiac w ASO, to i tak nie mam z kim teraz na ten temat gadac.....
a no nie ma z kim gadac wlaczajac w to ASO
dominikzz napisał(a):
bardziej chyba sie sklaniam do ASO, tylko z jakims bezpiecznikiem, ze nie zaplace jak bedzie lipa
moze jest to wyjscie, ale nie wydadza Ci samochodu dopoki nie zaplacisz, a nie bedziesz wiedzial co i jak gdy nie wydadza ci samochodu i kolko sie zamyka. dogadaj sie z nimi ze jak bedzie nadal zle to dokoncza temat na ich koszt.
dominikzz napisał(a):
shandor masz kogos w Warszawie, kto sie troche na tym zna ?
nie mam i dlatego jestem zmuszony wiekszosc robic sam. Mam teraz problem z lambda, ale jak kolo z ASO bez diagnozy mowi mi odrazu o wyjmowaniu silnika i 18 roboczogodzinach, zeby zmienic lambde, to juz mi sie zapala czerwona kontrolka UWAGA na ASO.
Mysle ze jakby sie znalazl ktos kto by wystartowal z serwisem samochodow bardziej zlazonych np. Allroad i robil to z glowa, rzetelnie i za rozsadna kase (nie znaczy niska), a nie wymianial wszystkiego jak leci, to mial by zapewniony niezly dochod na lata.
Jezeli goscie z ASO uzasadnia rozsadnie koniecznosc wymiany sperzyny tylnej to moze to jest rozwiazanie. Ja nie jestem do tego przekonany, ale oczywiescie moge sie myslic.
Spezyny tylnej niegdy nie wyminialem, wiec nie mam doswiadzczen, ale wg Bentlya sprawa jest prosta. Podeslij mi swojego emaila na PW to wysle ci wydruk z Bentleya.
Jak nie masz gdzie lub kim i jedyna alternatywa jest ASO to placz i plac... Tam masz przynajmniej cien szansy ze robili to juz przedtem.
Daj znac co zdecydowales
Shandor