SebastianS napisał(a):
szogun0 napisał(a):
Jak się już zabierzesz za to, to wiedz o tym, że jak rozpierdzielisz turbinę, to nie jest taka mała strata.
Jak sobie silnik wessie olej z turbiny to wielce prawdopodobne, że zobaczysz jak wskazówka obrotomierza robi obrót o 360 stopni w ciągu 1 sekundy.
Dobrze gada...
A co do Twoich wczesniejszych wypowiedzi, Ksenoon - ok, to cenne, że potrafisz się przyznać do błędu. W związku z tym powiem, że błędnym jest twierdzenie, że masz wrogów na forum. Tu jest niemało mocnych gości od diesli (bynajmniej nie ja - ja się zajmuję wiele lat benzyniakami) i na pewno warto spytać, przeczytać, przyjąć do wiadomości - a potem - to już jak uważasz. Jedno jest pewne - w mojej ocenie pytać to nie grzech i pewnie wielu z nas sądzi tak samo.
Więc cool
Normalnie nie jastem az takim dziwakiem, ale jak cos mi nie dziala w samochodzie to zmieniam sie w klebek nerwow, nie kontroluje calkowicie swojego zachowania:-/ i mysle tylko o jednym- jak pozbyc sie usterki i nie wazne jakim sposobem...
Teraz mysle juz bardziej racjonalnie, wiec poszukam jeszcze przez noc info na temat wywazania i jakie sa mozliwosci rozwiazania tego problemu. jutro chcialbym juz podjac jakas decyzje co dalej.
Narazie dziekuje wszystkim za rady, wypowiedzi i wyrozumialosc...