Witam, miałem wczoraj małą awarię, przy zmianie sprzegła coś strzeliło i pedał wpadł w podłogę
Po rozebraniu plastików w w okolicy pedałów zauważyłem że urwała się śruba (taka z regulacją zwykła M6 ale nie wymienna bo zatopiona w poduszce gumowej ) popycha ona tłoczek w pompce sprzegłowej przy pedałach i moje pytanie brzmi:
Czy można kupic sam ten popychacz zakonczony z jednej strony gwintem a z drugiej kula (patrz foto - zakreslilem kołem ) wchodzaca do pompki sprzegla czy trzebz wymieniac razem z pompka ?
http://audi-klub.xenium.pl/foto/popychacz.jpg
wyciagnałem go na zewnątrz i widac ze czesc przy pompie zakonczona przegubem kulowym jest mozliwa do zdemontowania po wyciagnieciu pierscienia ziggera tylko czy po sciagneciu tego pierscienia nie wyskoczy na zewnatrz cała zawartośc pompki sprzegla ??
Czy moze mi ktos podac numer tego popychacza bo w Etce znalazlem tylko numer calej pompki ( na zdjeciu - NR 12 ) Jak nie wystepuje osobno to zostanie mi przyspawac nowa srubke
lub znalezc na schrocie (ciekawe czy sa takie same w A4 czy musi byc dokladnie taka audi jak moja).
Prosze o rady i z góry wielkie dzięki.