.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 04.lut.2025 14:57:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2008 17:42:31 
Klubowicz

Boner napisał(a):
O ranyyyyyyy :!: :064: Piotrze, przyjeżdasz nad morze :?: :)
i do tego do Carla :d i jeszcze do tego żeby zajrzeć mu w głąb jego mechanicznego serca :d ... :?: Super :diabel:
...powiem szczerze że marzyłoby mi się żebyś rzucił też okiem na mój wehikuł, tym bardziej w obecności Carla, ale niechciałbym zabierać Wam czasu ...z miłą chęcia przypałętałbym się żeby Was zobaczyć... tylko ciekawe co na to Carl :?: :)
A może macie w programie odwiedziny Trójmiasta? Zapraszam okrutnie :D

Carl na to - jak na lato :peace:
Pod warunkiem oczywiście, że Piotr przyjedzie... :):
Możesz wpaść Boner, pod warunkiem, że ikonce będzie się chciało spojrzeć swoim łaskawym, acz jednocześnie bezlitosnym wzrokiem na nasze A six...
To zależy od niego...
Ja jednak myślę, że Piotr będzie chciał wypocząć, bo po tym co mu nagadałem w topiku z korekcjami... Hooo...hooo :jezor: :peace:

Tytuł: PODSUMOWANIE i PODZIĘKOWANIE
PostNapisane: 23.sty.2008 00:19:15 
Użytkownik

Witam,

Z dużym opóźnieniem, ale myślę że przyszedł czas na podsumowanie, czy też wyrażenie mojej opinii, jakkolwiek nie jako specjalisty, lecz jako końcowego użytkownika reanimowanego auta. Generalnie mogę powiedzieć tylko jedno co właściwie wyszło już nie tylko z moich ust, ale także z ust kilku osób mających okazję sprawdzić efekty tej inwestycji; "to auto nigdy tak nie jeździło".

W krótkim opisie, w moim posiadaniu to auto jest od półtora roku,a dopiero po tej naprawie dopiero widzę jak powinno się sprawować, moc - coś pięknego, zrywny jak młody ogier, przy tym spalanie - pomimo iż obecnie wcale nie żałuję sobie wciskania pedału gazu - spalanie praktycznie zawsze poniżej 10 l, pierwsze parametry porażające - z całej trasy powrotnej od Piotrka tj. 400 km - średnia 6,7 l, aktualnie już po przejechaniu 2 tys. km, średnia w cykl mieszanym od 8,6 - 9,8. Odpala na dotyk, silnik pracuje równo i stabilnie. Zniknęły wszelkie gwizdy i świsty. Nic dodać nic ując.

Pozostaje podziękować; dziękuję wszystkim którzy udzielili się w tym wątku , bowiem przyczynili się nie tylko do całkowitego "odchwaszczenia" autka, ale także do przywrócenia mojej wiary w Audi AFB.

Szczególne zaś, wyjątkowe i na prawdę szczere podziękowania dla Piotrka, za chęć podjęcia sie realizacji tego zadania, za poświęcony czas, nerwy i za wytrwałość którą okazał przy co rusz to nowo objawiających sie podczas naprawy "efektów technicznych sztuki druciarstwa", no i ostatecznie za wspaniały wynik końcowy.

Mam nadzieję że przy następnej okazji będziemy mogli zakropić ten sukces :-) .

Pozdrawiam wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: 28.sty.2008 14:43:40 
Klubowicz

Tego właśnie brakowało w tym wątku... DOBREGO ZAKOŃCZENIA :peace:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1