no to tak po dlugich oczekiwaniach taj jak pisalem na poczotku od wymiany glowicy az do teraz samochod jest sprawny wiec tak. przyczyna byla jedna samochod nie jezdzil lecz sie toczyl zero wyprzedzania itd.wiec sedno sprawy bylo takie ze po wymianie air flow masser jest wszystko wporzodku lecz mam jedno pytanie jezdzilem po tych globach jakie tu so tzn (machnicy tak zwani)nie mogli niczego stwierdzic poniewaz komputer nie pokazal jak malemu dzziecku ze nie mam bledow noi rozkladali rece idioci tak ich mozna nazwac .te i inne sprawy zwiozane z moim samochodem i mechanikami w tym miescie to idealnie pasuje na polski program usterka .dobra bo bym zapomnial bardzo jestem wdzieczny baskeciorowi ze taki nowicjusz jak ja i pomogl przeciognol mnie przez to wszystko wiec wiedza czyni mistrza a troche sie na czytalem ale to jak tak mysle ze kropla w morzu ,i bardzo tez dziekuje za wszelko pomoc od akp wiec jeszcze raz pozdrawiam a moze kiedys
.to wiadomosc dla nowicjuszy ktorzy doloczą trza czytac by cos wiedziec pozdrawiam .