[quote="autorus"]tzn autko z 2004?
najlepiej spytaj kolego Piotrusia. On wie chyba wszystko.
Ale ponieważ ja też na takowy poluje i jestem w nim zakochany to co nieco wiem. Idealnie to brać autko z 2006 roku bo wtedy była modyfikacja skrzyni biegów.
Odnośnie eksploatacji to raczej wielu użytkowników nie znajdziesz bo to autko jest dość drogie. Ale ogolnie wyglada to tak ze silnik super. Skrzynię trzeba robić w polecanym na forum serwisie, chip u Rogala i tyle.
Natomiast oddzielną sprawą jest zakup, bo wyciągnięcie tego autka w bdb stanie bez przekrętów jest ciężkie i sam bym się tego nie podjął. Niech się takimi rzeczami zajmują specjaliści. Bo to za droga impreza żeby cie ktoś oszukał.
No ale to moja opinia i tyle.
Ogólnie polecam autko no ale mną się raczej nie sugeruj bo nie jestem obiektywny
Autorus
co masz na mysli piszac o wyciagnieciu ladnego autka bez przekretów?? po samochod wybieram sie tylko i wylacznie do niemiec z pelna dokumentacja i auto 100% bezwypadkowe. (wole pojechać kilka razy "na pusto" ale kupic autko w ladnym stanie )
samochody z polski (zarejestrowane lub dopiero do rejestracji) omijam z daleka - polacy naprawde potrafia zrobic cuda z licznikiem samochodowym i innymi ukrytymi usterkami)
jakie przebiegi wytrzymuje skrzynia? jakie sa ew koszty naprawy??