Witam kolegów. Jako że ostatnio miałem nieprzyjemne spotkanie z krawężnikiem i felgi aluminiowe w moim audi będą nie tylko prostowane, ale także jedna będzie spawana, to postanowiłem je oddać do jakiejś renowacji. I tu mam parę pytań.
To są takie felgi jak na tym zdjęciu:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/v5w ... hnd2l.html
1. Czy ktoś wie jaki to jest model felgi? są to 15 calowe borbety, ale nigdzie nie mogę znaleźć jaki to dokładnie model.
2. Czy ktoś wie gdzie mógłbym dostać plastikowe dekielki do tych felg, bo te co mam są mocno sfatygowane...
3. Gdzie w Lubelskim (lub okolice województwa lubelskiego) najlepiej żebym oddał te felgi do odnowienia (piaskowanie, malowanie czy coś tam jeszcze)
4. Ile to wszystko by kosztowało (znaczy całe odnowienie) bo nie wiem ile kasy mam zbierać, oraz ciekawi mnie ile czasu będę ją zbierał...
Wiem że pewnie sporo mnie ta zabawa wyniesie, ale niestety sam sobie na to zasłużyłem robiąc kilka dni temu tą głupotę i muszę je doprowadzić do stanu normalnego i chce nazbierać kasę na ich odnowienie, żeby w lecie jeszcze jako tako wyglądały. Mieszkam na wsi i nie za bardzo mogę większe fele kupić, bo często ten samochód widzi polne (baardzo polne) drogi i nie może jeździć na większych kółkach a na tych jako tako się jeszcze prezentuje...
Z góry dzięki za odpowiedzi.
POZDRAWIAM.