archie99 napisał(a):
Piszesz o czyms o czym nie masz pojecia...
Uuuu

tu bym polemizowal

, w dodatku to nie tylko moja opinia. Ale nie o to chodzi zeby w tym temacie sie sprzeczac.
archie99 napisał(a):
...ale moze uda mi sie rozjasnic sytuacje .
Na forum AKP bylem zarejestrowany wczesniej niz niejeden z was ( no moze nie tak dlugo jak fishbone

) niestety pamiec szwankuje i teraz tylko admin moze mnie po innym mailu znalezc...
Nie zrozum mnie zle, ale w taki sposob do niczego nie dojdziesz

To nie sek w tym jak dlugo jestes zarejestrowany (ty bodajze od 10 lutego 2008

), bo zarejestrowac moze sie kazdy, szkopol w tym czy bedziesz uczestniczyl w forum czy zarejestrujesz sie zeby miec z glowy problem oflagowania Tesco Spotow nazwa Audi Klub Polska. Pamietaj ze sie nie sprzeczam, tylko rozjasniam sytuacje...
archie99 napisał(a):
... Staram sie przegladac fora grupy VAG w poszukiwaniu takich samych swirow jak ja , bo po prawie 4 latach w ira mialem dosc bujania sie samemu po wszystkich zlotach i spotach . W koncu dzieki gazecie.ie zaczelo sie cos ruszac . Bardzo chetnie ograniczylbym sie do AKP badz innego forum grupy VAG , ale to nie dzialalo. Na 1 spot ponad rok temu przyjechalo 5 aut (na telefon tym jedno audi) i to bylo top co sie dalo wyciagnac na 200tys polakow w ira z czego pewnie polowa w Dublinie .Nie wiem czy to taka mentalnosc , czy jak .
Tez nie wiem dlaczego tak jest, ale tak sobie gdybam ze to moze nie ten klimat dla wiekszosci osob - dlatego porownalem zloty do parkingow Tesco. Wiesz moze kazdy byl traktowany jak 1sztuka+, pomocna w pozniejszych przechwalkach ile to furakow nie bylo na spocie. Ale tak sie zastanow z iloma osobami porozmawiales, poza przywitaniem. Zdjecie ktore zalaczyles, no spoko, ale to ktos z AKP, twoj kumpel, moze ty robiles fotke - a moze nie istotne byleby bylo (fotka udana trzeba przyznac

)
archie99 napisał(a):
Temat o takim tytule ,a nie innym zakladam zawsze jak sie spotykamy z ekipa vagdrivers.net ( najwieksze irlandzkie forum grupy VAG ) i liczylem na to ze ktos tutaj zapodaje jakies info (moj blad ze sam tu nie zagladalem ) Tym sposobem jest szansa ze sciagniecie nowych uzytkownikow na strone ( wiem ze jeden z kolegow zmienia fure na audi

)
Bardzo zdziwila mnie prosba fishbona o edycje tytulu i taka bierna postawa .
To ze podjezdzaja uzytkownicy innych samochodow wam przeszkadza ?? I tak najwiecej jest audi (paru ma nawet ramke AKP) !! Ja tez bym wolal same VAGi lub nawet same audi , ale trudno .Przynajmniej staram sie trzymac pozadek i w jakis sposob dotrzec do ludzi .
Dla tych ktorzy jeszcze nie byli proponuje wpasc i zobaczyc na wlasne oczy o co chodzi . Bedzie okazja sie poznac i obgadac pare rzeczy .
Mam nadzieje fish ze wpadasz tak jak sie zapowiadales wraz z ekipa moto

Zrozum ze nie za bardzo jest to fair zeby zakladac tematy o takim tytule nie bedac nawet czlonkiem AKP (taka jest prawda), czy tez nie odwiedzajac forum tak dlugo ze zdolales zapomniec swoj nick

(mozliwe). Teraz zmotywowany przez kilka osob na forum gazety rejestrujesz sie i zaczynasz od tekstu ze ty pojecie masz o wszystkim, wybacz stary ale tak sie nie robi. Nic co napisalem powyzej nie jest zlosliwe, ja tak to widze.
Z motopozdrowieniem Garrett
P.S. Do nastepnego spota, mozna wtedy na spokojnie pogadac

Panowie, musialem zrobic przerwe na drzemke... cosik mnie tak dziwnie zmorzylo w drodze powrotnej

Fishbone dzieki za pilotaz