bierz jak najbardziej będzie tylko większy fun
krótkie podsumowanie na niecały tydzień przed godziną 0
64 osoby
26 wpłat + mniej więcej 10 deklaracji od osób obdarzonych przeze mnie zaufaniem
tylko w ostatnich 3 dniach dowiedziałem się, że nie dojedzie 5 osób wcześniej zdeklarowanych, choć doszło też kilka spóźnionych osób.
Dzisiejsza robocza wizyta na torze potwierdziła wcześniejsze plany ustawienia toru. Wyeliminowałem 3 niebezpieczne łuki, sprawdziłem również równość toru szczególnie jeśli chodzi o łączenia części asfaltowych i szutrowych (nie uda się ich uniknąć choć asfaltu będzie mało) i oceniam ją na ocenę dobrą.
Teraz jeszcze kilka słów ode mnie
na ostatnim zlocie vento było przeszło 30 aut. Klub vectra i ostatnie spotkanie miłośników tego modelu to prawie 100 aut
z racji pewnego rozeznania mogę mnożyć przykłady.
Pytam się więc czemu u nas zebranie kilku ludzi to taki problem. Dlaczego nagle nikt nie chce jeździć na torze choć przecież wiadomo, że nie są to próby profesjonalne a mają służyć zabawie i poprawieniu stylu jazdy czy też nauczenia się czegoś więcej niż jazda na wprost i to właśnie TOR stanowi kluczową atrakcję (przecież mamy swoje quattro którym tak lubimy się chwalić.
Czy problem leży w terminie ? czy może w kosztach ?
proszę o info dla tych którzy, jeśli się znajdą, podejmą się organizacji kolejnego zlotu.
P.S.
Zawsze pozostaje nam Wolsztyn. Auta na parking a my nad jeziorko do tego grilek i mała lub większa, wedle potrzeb, flaszeczka.
Tak czy inaczej rozpoczynamy odliczanie do godziny Z jak zlot
jak będę bankrutował po imprezie mam nadzieję, że nie będę musiał zlicytować nerki tylko wspomogą mnie starzy klubowicze
tyle ode mnie na tą chwilę.