po pierwsze to pokasuje zbędne posty na temat szukajki i modowania
szukajka działa dobrze , a jak ktoś nie potrafi szukać jego problem.Były na forum nawet filmiki instruktarzowe. Jest opis jak korzystać z szukajki , więc NIE PISZCIE TAKICH BZDUR!!!!!
no i co z tego że kolo odszedł z płaczem???
nie dogodzisz każdemu i zawsze znajdzie się taki qry zapłacze , nawet jak dostanie link do wątku z odpowiedzią !!!!
nikogo tutaj nie zatrzymujemy na siłe chce niech idzie droga wolna , płakać po nim nie będę . Ani ja , ani wielu innych.
Cytuj:
nie jest dziwne że nie chce wam sie odpowiadać po raz tysieczny o audi a6 c5 to pytam sie dlaczego nikt nie zbierze konkretnej wiedzy....
tak i co jakiś czas znów trzeba będzie to samo robić , bo po pół roku znowu ktoś wpadnie na taki genialny pomysł
wszystko jest tu zawarte , trzeba tylko umieć korzystać .
Cytuj:
- pozatym co to jest za traktowanie nowych miłosników pasjonatów czy ludzi chcących zacząć swoją przygode z audi jak pan modelator cytuje
" Masz i tak za mało kasy na C5 -z reszta Twoich wątków została wykasowana." tak traktuje chłopaczka kasuje jego posty w ktorych coś objasnia ---- poprostu nie ładnie
normalne traktowanie
jeśli ma za mało kasy to co ma napisać?? kup sobie idealne C5 najlepiej 2.5 V6 za 20 koła z rocznika 2000?? i co umoczy 2 razy więcej.
chyba jest lepiej napisać że kolo nie ma wystarczającej kasy by kupić dobre sprawne i zadbane C5
a jeśli coś zostało skasowane to widocznie zasługiwało na to czyt regulamin forum.powtórzenia/założenie wątku nei tam gdzie potrzeba ECT ECT
Cytuj:
No i co z tego, że znikają do następnego problemu?
to że powinni napisać jaka była przyczyna , wtedy by się bardzo poprawiła merytoryczność forum
a takich ludków co przychodzą ej mam problem dajcie mi to na tacy a ja sie na was wypne jest masa .
przykład kolesia co chciał się dowiedzieć od nas o udrożnienie DPFa a potem jak sam sie dowiedział to stwierdził , że się nie podzieli , bo na tym można przyciąć niezłą kaskę . I co Wy na to????
Cytuj:
Co do silnika to na swoim lubelskim formum motoryzacyjnym więcej się dowiedziełem niż tutaj
to zapraszam na Lubelskie forum nikt Cię przecież tutaj trzymać nie będzie. Nie podoba się droga wolna.
Cytuj:
niech moderatorzy wezmą przykład z prowadzenia forum bmw-klub.pl i sie troche pouczą
śmiech na sali
4.2 w C5 wcale fajnie nie jeździ , lepiej się sprawuje w A8
2.7 BT nierzadko sa problemy z turbo i sondami lambda
2.8 jest najbardziej optymalnym rozwiązaniem pomiędzy mocą a ekonomiką
Quattro nie tylko zimą się przydaje , ale to już inna bajka. Niektórzy boją się , bo "jest drogie w utrzymaniu i się psuje" więcej takich mitów.
do autora
chcesz ośkę bierz BMW
chcesz Q bierz Audi
pozdrawiam wszystkich malkontentów