.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 07:57:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22.lut.2008 10:10:41 
Moderator

Auto: Audi A8 D2 4.2 quattro
Za 25000 spokojnie kupisz C4
polecam 2,8 lub 4,2
2,8 tańszy w utrzymaniu i nie taki aż znowu słaby :P :D
4,2 droższy w utrzymaniu i generalnie mocy :diabel:

Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2
Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014
Морготх
Leśny Dziadek

Tytuł:
PostNapisane: 22.lut.2008 10:46:25 
Klubowicz

po pierwsze to pokasuje zbędne posty na temat szukajki i modowania
szukajka działa dobrze , a jak ktoś nie potrafi szukać jego problem.Były na forum nawet filmiki instruktarzowe. Jest opis jak korzystać z szukajki , więc NIE PISZCIE TAKICH BZDUR!!!!!

no i co z tego że kolo odszedł z płaczem???
nie dogodzisz każdemu i zawsze znajdzie się taki qry zapłacze , nawet jak dostanie link do wątku z odpowiedzią !!!!
nikogo tutaj nie zatrzymujemy na siłe chce niech idzie droga wolna , płakać po nim nie będę . Ani ja , ani wielu innych.

Cytuj:
nie jest dziwne że nie chce wam sie odpowiadać po raz tysieczny o audi a6 c5 to pytam sie dlaczego nikt nie zbierze konkretnej wiedzy....

tak i co jakiś czas znów trzeba będzie to samo robić , bo po pół roku znowu ktoś wpadnie na taki genialny pomysł :/
wszystko jest tu zawarte , trzeba tylko umieć korzystać .

Cytuj:
- pozatym co to jest za traktowanie nowych miłosników pasjonatów czy ludzi chcących zacząć swoją przygode z audi jak pan modelator cytuje
" Masz i tak za mało kasy na C5 -z reszta Twoich wątków została wykasowana." tak traktuje chłopaczka kasuje jego posty w ktorych coś objasnia ---- poprostu nie ładnie

normalne traktowanie
jeśli ma za mało kasy to co ma napisać?? kup sobie idealne C5 najlepiej 2.5 V6 za 20 koła z rocznika 2000?? i co umoczy 2 razy więcej.
chyba jest lepiej napisać że kolo nie ma wystarczającej kasy by kupić dobre sprawne i zadbane C5

a jeśli coś zostało skasowane to widocznie zasługiwało na to czyt regulamin forum.powtórzenia/założenie wątku nei tam gdzie potrzeba ECT ECT

Cytuj:
No i co z tego, że znikają do następnego problemu?

to że powinni napisać jaka była przyczyna , wtedy by się bardzo poprawiła merytoryczność forum
a takich ludków co przychodzą ej mam problem dajcie mi to na tacy a ja sie na was wypne jest masa .

przykład kolesia co chciał się dowiedzieć od nas o udrożnienie DPFa a potem jak sam sie dowiedział to stwierdził , że się nie podzieli , bo na tym można przyciąć niezłą kaskę . I co Wy na to????

Cytuj:
Co do silnika to na swoim lubelskim formum motoryzacyjnym więcej się dowiedziełem niż tutaj

to zapraszam na Lubelskie forum nikt Cię przecież tutaj trzymać nie będzie. Nie podoba się droga wolna.

Cytuj:
niech moderatorzy wezmą przykład z prowadzenia forum bmw-klub.pl i sie troche pouczą
śmiech na sali

4.2 w C5 wcale fajnie nie jeździ , lepiej się sprawuje w A8
2.7 BT nierzadko sa problemy z turbo i sondami lambda
2.8 jest najbardziej optymalnym rozwiązaniem pomiędzy mocą a ekonomiką

Quattro nie tylko zimą się przydaje , ale to już inna bajka. Niektórzy boją się , bo "jest drogie w utrzymaniu i się psuje" więcej takich mitów.

do autora
chcesz ośkę bierz BMW
chcesz Q bierz Audi

pozdrawiam wszystkich malkontentów

Audi Competition AWX <- BYŁO
Audi 80 AAH <- BYŁO
BMW E30 M20B25 <- BYŁO
Audi 80 KK quattro <- BYŁO
Audi 80 AAN quattro JEST DO DZIŚ 600 PS 700 NM by SLG
Audi S2 3B quattro <- BYŁO
Audi 200 MC Sport quattro <- BYŁO
Audi 100 NF Sport quattro <- BYŁO

Tytuł:
PostNapisane: 22.lut.2008 12:23:22 
Użytkownik

no ty akurat dred jestes przykładem goscia którego wali to czy ktoś ci pomoże czy też nie masz swoją własną wiedze i nie potrzbujesz opini jakiegoś wała który ma nie wielkie wiadomości ....

oczywiście że w szukajce jest mnustwo !!!!! ŚMIECI !!!!! bo tamatów na temat audi a3 - po a8 jest nie zliczona ilość ale brak konkretów.... 3/4 wypowidzi to bylo i szukajka.....tzn te konkrety są schowane tak jakby miedzy śmieciami..... a powinno byc wyciągniete na widok publiczny podwieszone napisane czerwonym jak SZUKAJ to jest nasze przez nas zrobiona nasza opinia a temat tego samochodu

a pomysł jest bardzo dobry powieszenie tamatów najważniejszych odnosnie kupna poszczególnych samochodów o ktore pytania w tygodniu powtarzają sie kilkanaście razy kupno a3 , a4 ,a6 nie trzeba opisywać r8 bo raczej nikt o nie nie pyta

co z tego ze koleś odszedł z płaczem ???? wsumie nic .... ale wydawało mi sie jak już powiedziałem w poprzednim poscie FORUM miłosników audi jakoś kojażyło mi sie z miłą i zeby nie przesadzić nawet rodzinna atmosferą ... a powoli LUDZIE NARZEKAJĄ ze robi sie tu forum gburów i chamów

wg mnie 4.2 w a6 chodzi pięknie ja miałem wrażenia z jazdy niesamowite... a co do reszty silnikow porponuje kierować sie powiedzeniem "BEZ RYZYKA NIE MA ZABAWY "

a jeśli przeszkadzają wam nowi na forum bo pytają itd zamknijcie możliwość zapisywania sie czy pisania postów i po problemie.... jak wszystko jest wyjaśnione to po co niszczyć te klawiaturki... FUNKCJA Szukaj nie grzebią do usranej śmierci ....

Tytuł:
PostNapisane: 22.lut.2008 12:47:41 
Klubowicz

jakąś tam wiedze posiadam , ale nie wiem wszystkiego , zresztą jak wszyscy na tym świecie .
jak coś potrzebuje to potrafie sobie znaleźć i tu jest cała różnica.
po to jest czerwone duże "SZUKAJ" żeby z tego korzystać

trudne do znalezienia?? przecież jest podwieszone
kolejny podwieszony wątek o TDI wszelkiego rodzaju zawarte jest tam chyba wszystko co jest potrzebne
kolejne ciekawostki i porady techniczne
wystarczy przejżeć nawet szukajki nie odpalałem :/ nie chce się pare razy kliknąć myszką to sory .

praktycznie na każdym forum sa podwieszone tematy paujące do danego forum !!!!!!!!!

podobnie miałem na innym forum
"doskonale wiem że było to pytanie na forum ale nie mam czasu szukać "
sory to co na to mam odpowiedzieć?? sory ale ja nie mam czasu Ci odpowiadać mimo , że wznam odpowiedź

po za tym poradniki kupującego się robią
na co zwracać uwagę ITP

a używając szukajki wpisałem "na co zwrócić uwagę" zaznaczyłem szukaj wszystkich słów i zanzaczyłem przeszukaj tylko tytół wiadomości i zobacz zaledwie 19 wyników

nie robi się 500 czy nie wiadomo ile TRZEBA UMIEĆ SZUKAĆ

a teraz zamykam ten śmietnik bo się mega ot zrobił
pozdro

Audi Competition AWX <- BYŁO
Audi 80 AAH <- BYŁO
BMW E30 M20B25 <- BYŁO
Audi 80 KK quattro <- BYŁO
Audi 80 AAN quattro JEST DO DZIŚ 600 PS 700 NM by SLG
Audi S2 3B quattro <- BYŁO
Audi 200 MC Sport quattro <- BYŁO
Audi 100 NF Sport quattro <- BYŁO

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1